Пошук

Вітаємо з Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку!

Дата: 16.11.2020 11:19
Кількість переглядів: 320

Фото без описуСьогодні своє професійне свято відзначають люди, які забезпечують потреби суспільства в об’єктивній та неупередженій інформації, надійному та якісному зв’язку – працівники радіо, телебачення і зв’язку.

1994 року Укртелерадіокомпанія запропонувала керівництву держави встановити 16 листопада як професійне свято для теле-, радіопрацівників. Саме цього дня 1924 року в Харкові вийшла в ефір перша передача «Українського радіо».

Нині, крім журналістів та працівників сфери радіо, цей день святкують телевізійники, представники інтернет-ЗМІ, а також фахівці зв'язку, які забезпечують роботу телефонних мереж і таких важливих на сьогодні мереж інтернет-зв'язку.

Саме завдяки вам, справжнім професіоналам цих спеціальностей, мешканці нашої Калинівської громади мають можливість щоденно відчувати свою причетність до найважливіших подій сьогодення, спілкуватися з рідними та друзями.

Для сучасного суспільства ваша робота є вкрай важливою, адже нині навіть не можна уявити собі життя без радіо, телебачення, телефону та мобільного зв’язку, інших електронних комунікацій.

Наразі це необхідні засоби для спілкування, отримання бажаної інформації, вирішення соціально-побутових, економічних, освітніх і медичних питань. Фактично весь світ ґрунтується на сучасних досягненнях засобів зв’язку.
Від вашої щоденної кропіткої праці, об’єктивності, відповідальності, добросовісного виконання обов’язків залежить, наскільки проінформованим, свідомим та захищеним буде наше суспільство.

З нагоди професійного свята щиро зичу вам міцного здоров'я, життєвої наснаги, реалізації творчих ідей, професійного зростання, нових здобутків та усіляких гараздів!

 

З повагою,

міський голова Анатолій Шамалюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь