Пошук

Учні старших класів та вчителі ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 м. Калинівка долучились до Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності в День української писемності та мови

Дата: 09.11.2020 14:34
Кількість переглядів: 380

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуСьогодні, в День української писемності та мови, традиційно відбувся Всеукраїнський радіодиктант національної єдності.

Щороку ця подія збирає тисячі українців, які прагнуть продемонструвати любов та пошану до рідної мови. Цьогорічний радіодиктант національної єдності є ювілейним – 20-м за рахунком. Найактивнішими його учасниками традиційно є школярі, студенти та викладачі навчальних закладів, а також представники найрізноманітніших професій та відомі українці.

Долучилися до радіодиктанту учні 9 -11 класів та учителі загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів № 3 м. Калинівка. Школярі з великим задоволенням писали диктант, адже він символізує єдність та любов до Батьківщини.

Традиційна щорічна загальнонаціональна акція дозволяє не лише перевірити знання рідної мови, а й відчути солідарність з усіма, хто шанує українську мову та розуміє важливість її розвитку і збагачення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь