Пошук

Нове будівництво їдальні загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 м. Калинівка на завершальній стадії

Дата: 23.10.2020 17:37
Кількість переглядів: 463

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуНа завершальній стадії один із найбільших та найважливіших проєктів нашої громади - нове будівництво їдальні загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 м. Калинівка, реалізацію якого було розпочато в минулому році.

Соціально-економічна спрямованість даного проєкту полягає у вирішенні проблеми функціонування їдальні в школі та в необхідності створення належних умов для організації харчування учнів.

З метою енергозбереження, зменшення витрат на оплату за спожиті енергоносії та забезпечення комфортного температурного режиму у приміщенні, було утеплено покрівлю, фасад і фундамент будівлі, встановлено віконні та дверні блоки з енергозберігаючими склопакетами.

У внутрішніх приміщеннях їдальні здійснено монтаж систем внутрішнього електропостачання, опалення, водопостачання та водовідведення, також прокладено нові зовнішні мережі водопостачання та водовідведення із встановленням каналізаційної насосної станції.

Проведено внутрішні оздоблювальні роботи: монтаж стелі, облицювання керамічною плиткою стін та підлоги виробничих і підсобних приміщень, шпаклювання та декорування стін в обідній залі.

Облаштовано роздягальню та санітарну кімнату для персоналу, два санвузли для школярів, один з яких – для дітей з інвалідністю. Для миття рук встановлено рукомийники та електрорушник для рук.

В усіх приміщеннях харчоблоку встановлено сучасну вентиляційну систему, зокрема, в обідній залі систему рекуперування з можливістю підігріву холодного повітря за рахунок системи опалення.

Облаштовано просторий підвал для зберігання продуктів харчування (городини, консервації тощо).

Придбано необхідне для харчоблоку обладнання: стелажі з нержавіючої сталі для зберігання харчових продуктів, виробничі столи та мийки; плиту електричну 6-комфорочну та електричну професійну сковороду, промислову професійну електром'ясорубку та овочерізку; холодильне та морозильне обладнання, посуд.

В обідню залу було придбано 8 комплектів шестимісних сучасних та комфортних меблів.

Наразі тривають роботи з монтажу технологічного обладнання, яке доставлено у їдальню.

Здійснено також благоустрій на прилеглій до шкільної їдальні території, зокрема, укладено асфальтне покриття, бордюрами відмежовано зелені зони, облаштовано клумби, на яких висаджено кущі барбарису, туї, ялівця та спіреї.

Всі будівельні, ремонтні роботи та придбання обладнання здійснено за рахунок коштів бюджету Калинівської міської ОТГ, адже одним із пріоритетних завдань є створення в закладах освіти комфортних і сучасних умов для навчання та перебування наймолодших мешканців громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь