Пошук

Завершення капітального ремонту харчоблоку у у загальноосвітній школі 1-3 ступенів №1 м. Калинівка

Дата: 21.10.2020 17:31
Кількість переглядів: 380

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуЗавершуються заплановані у 2020 році будівельні та ремонтні роботи в закладах загальної середньої  та дошкільної освіти Калинівської міської ОТГ, адже одним із наших пріоритетних завдань є створення в школах та дитячих садочках комфортних умов для навчання та перебування наймолодших мешканців нашої громади.

Так, у загальноосвітній школі 1-3 ступенів №1 м. Калинівка зроблено капітальний ремонт харчоблоку. В ході ремонтних робіт було здійснено перепланування приміщення їдальні. В одній із обідніх зал та в підсобних приміщеннях, яких стало більше, повністю оновлено систему внутрішнього електропостачання, опалення, водопостачання та водовідведення.

Здійснено внутрішні оздоблювальні роботи, а саме: монтаж стелі, облицювання керамічною плиткою стін та підлоги. Облаштовано також санітарну кімнату для персоналу.

В їдальні встановлено сучасну вентиляційну систему, зокрема, у двох обідніх залах та в інших приміщеннях вмонтовано 6 новітніх припливно-витяжних установок (рекуператорів), які здатні забезпечити подачу в приміщення свіжого повітря, насиченого киснем і попередньо очищеного, одночасно ліквідувавши відпрацьовані повітряні маси з надлишками вологи, неприємних запахів і забруднень.

Придбано та встановлено необхідне для харчоблоку обладнання, зокрема, дві сучасних електричних плити, духову шафу, а також 8 стелажів з нержавіючої сталі для зберігання харчових продуктів.

Всі ремонтні роботи та придбання обладнання здійснено за рахунок коштів бюджету Калинівської міської ОТГ.

Слід зазначити, що у 2020 році на харчування учнів закладів загальної середньої освіти нашої громади виділено 2 мільйони 100 тисяч гривень з бюджету Калинівської міської ОТГ. Для школярів 1-4 класів та дітей пільгових категорій 12 гривень на дитину та 6 гривень на дитину для учнів 5-11 класів. 

Проте, в умовах карантину, який продовжено до 31.12.2020 року, виконуючи постанову Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 року № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» з метою недопущення поширення хвороби у дитячих колективах, харчування учнів 5-11 класів Калинівських шкіл № 1 (1048 учнів), № 2-гімназії (968 учнів), № 3 (357 учнів) тимчасово призупинено. У цих закладах елементарно не вистачає перерв, щоб прохарчувати таку кількість учнів, враховуючи всі вимоги (необхідно забезпечити відстань між столами не менше 1,5 метра та розміщення за столом не більше 4-х осіб).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних