Пошук

Завершення капітального ремонту харчоблоку у у загальноосвітній школі 1-3 ступенів №1 м. Калинівка

Дата: 21.10.2020 17:31
Кількість переглядів: 368

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуЗавершуються заплановані у 2020 році будівельні та ремонтні роботи в закладах загальної середньої  та дошкільної освіти Калинівської міської ОТГ, адже одним із наших пріоритетних завдань є створення в школах та дитячих садочках комфортних умов для навчання та перебування наймолодших мешканців нашої громади.

Так, у загальноосвітній школі 1-3 ступенів №1 м. Калинівка зроблено капітальний ремонт харчоблоку. В ході ремонтних робіт було здійснено перепланування приміщення їдальні. В одній із обідніх зал та в підсобних приміщеннях, яких стало більше, повністю оновлено систему внутрішнього електропостачання, опалення, водопостачання та водовідведення.

Здійснено внутрішні оздоблювальні роботи, а саме: монтаж стелі, облицювання керамічною плиткою стін та підлоги. Облаштовано також санітарну кімнату для персоналу.

В їдальні встановлено сучасну вентиляційну систему, зокрема, у двох обідніх залах та в інших приміщеннях вмонтовано 6 новітніх припливно-витяжних установок (рекуператорів), які здатні забезпечити подачу в приміщення свіжого повітря, насиченого киснем і попередньо очищеного, одночасно ліквідувавши відпрацьовані повітряні маси з надлишками вологи, неприємних запахів і забруднень.

Придбано та встановлено необхідне для харчоблоку обладнання, зокрема, дві сучасних електричних плити, духову шафу, а також 8 стелажів з нержавіючої сталі для зберігання харчових продуктів.

Всі ремонтні роботи та придбання обладнання здійснено за рахунок коштів бюджету Калинівської міської ОТГ.

Слід зазначити, що у 2020 році на харчування учнів закладів загальної середньої освіти нашої громади виділено 2 мільйони 100 тисяч гривень з бюджету Калинівської міської ОТГ. Для школярів 1-4 класів та дітей пільгових категорій 12 гривень на дитину та 6 гривень на дитину для учнів 5-11 класів. 

Проте, в умовах карантину, який продовжено до 31.12.2020 року, виконуючи постанову Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 року № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» з метою недопущення поширення хвороби у дитячих колективах, харчування учнів 5-11 класів Калинівських шкіл № 1 (1048 учнів), № 2-гімназії (968 учнів), № 3 (357 учнів) тимчасово призупинено. У цих закладах елементарно не вистачає перерв, щоб прохарчувати таку кількість учнів, враховуючи всі вимоги (необхідно забезпечити відстань між столами не менше 1,5 метра та розміщення за столом не більше 4-х осіб).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь