Пошук

Гуманітарний вантаж з м. Вінниця в зону ООС за участі Калинівської громади

Дата: 20.10.2020 11:10
Кількість переглядів: 591

13-15 жовтня відбулась чергова поїздка з м. Вінниця в зону ООС з гуманітарним вантажем для військовослужбовців, до якої долучились калинівські волонтери Володимир Морозов та Анатолій Таранюк.

Від Калинівської громади зібрано чималу гуманітарну допомогу, зокрема, продукти харчування, консервацію, соки, засоби гігієни, пральні засоби та багато іншого, що було доставлено волонтерами нашим бійцям в Піски, Карлівку, Очеретине та Покровськ.

За дорученням міського голови Анатолія Шамалюка голова ГО «Українське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області» в Калинівській міській об'єднаній територіальній громаді» Анатолій Таранюк та його заступник, військовий волонтер Володимир Морозов привітали військовослужбовців, які перебувають у зоні проведення ООС, з Днем захисника України і вручили 17 нацгвардійям військової частини 3028 Національної гвардії України Почесні грамоти Калинівської міської ради та грошові винагороди. Бійці, як знак подяки за підтримку, передали волонтерам прапора України із написами-посланнями.

Також калинівчани вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців біля встановленого у сел. Піски пам’ятного знаку.

Велика подяка підприємцям та небайдужим містянам за надану благодійну допомогу для наших захисників, зокрема: Ніні Єгоровій (ТОВ «ЕКО-СФЕРА»), Івану Канюці, Анатолію Власюку, Владиславу Бартошу, Едіті Поліщук, Анатолію Страшнюку-Канюці, Віктору Сучку, Петру Осиці, Олегу Бутенку, Василю Шевчуку, Івану Бриндюку, Вадиму Корнійчуку; жмеринчанину Андрію Крупському та вінничанину В’ячеславу Шевченку.

Особливі слова вдячності передали бійці вихованцям Калинівського будинку дитячої творчості, учням ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 м. Калинівка, загальноосвітніх шкіл с. Корделівка та с. Глинськ, Іванівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату за власноруч виготовлені вітальні листівки,  малюнки, а також за зібрані колективами навчальних закладів посилки із смаколиками, консервацією та речами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь