Пошук

Відбірковий Кубок Вінницької області з Шин Карате «VSKO» у м. Калинівка

Дата: 18.10.2020 15:56
Кількість переглядів: 649

За підтримки міського голови Анатолія Шамалюка 17 жовтня на базі ДЮСШ «Авангард» м. Калинівка відбувся відбірковий Кубок Вінницької області з Шин Карате «VSKO».

У змаганнях взяли участь 181 найсильніших спорстменів у складі 12 команд: «Барс» м. Калинівка, «А. Шотокан» м. Калинівка, «Слава» м. Вінниця, «SLAVIC» м. Вінниця, «Нокаут» м. Вінниця, «Патріот» м. Вінниця, «ДАО» м. Бар, «Спартак» м. Могилів-Подільський, «Воїн» м. Ямпіль, «Бушідо» м. Болград, «Івей» сел. Стрижавка та збірна Румунії.

Вік учасників змагань становив від 6 до 45 років.

Вітаючи учасників змагань, міський голова Анатолій Шамалюк побажав бійцям успіхів і перемоги у поєдинках та за дорученням Президентів Федерацій карате України вручив окремим спортсменам посвідчення майстрів спорту.

Від імені Анатолія Шамалюка 10 кращим бійцям було вручено грошові винагороди, а також кубки, медалі та грамоти всім учасникам турніру.

Як зазначає організатор змагань, представник Всесвітньої Федерації фул-контакт карате у Вінницькій області, шихан (5 дан) Анатолій Баранчук, проведення міжнародного Кубку з Шин Карате заплановано на 31 жовтня у м. Одеса, де будуть представлені команди з України та чотирьох європейських країн. Відбірковий Кубок Вінницької області ми вирішили провести у нашому місті, але в зв’язку з участю у змаганнях збірної Румунії, він все-таки має статус міжнародного.  

- Я пишаюсь, що в спортивній залі Калинівської ДЮСШ «Авангард» зібрались найкращі бійці з карате Вінницької області, які підкорюють спортивні татамі України, Європи, а згодом і прославлятимуть нашу державу на світових аренах. Вже багато років у Калинівці виховуються справжні воїни з потужною мотивацією змагатись, вчитись новому, самовдосконалюватись та долати нові вершини цього мистецтва. Величезна подяка всім батькам, які обрали для своїх дітей такий непростий вид єдиноборств, що всебічно розвиває особистість, формує характер, силу волі, витривалість, сміливість. Також дякую владі міста за постійну підтримку і розвиток спорту у нашій громаді, - підкреслив Анатолій Баранчук (керівник школи «А. Шотокан» м. Калинівка, Калинівський міський голова 1994-1998 років).

Поєдинки були важкими і напруженими. Протягом дня, з першого і до останнього бою, на татамі відбувалася запекла боротьба. Хлопці та дівчата порадували вболівальників видовищною майстерністю та технікою ведення бою. 

Кожна команда продемонструвала вражаючий спортивний вишкіл, але перемогу здобули найсильніші. За результатами турніру перше місце та Кубок вибороли калинівчани – бійці школи «А. Шотокан» (шихан Анатолій Баранчук) та клубу «Барс» (тренер Олег Бенько).

Переможці та призери змагань отримали кубки, медалі і грамоти.

Турнір проведено з дотриманням карантинних обмежень.

З відеотрансляцією змагань можна ознайомитись на сторінці «Калинівка.Спорт City» у Фейсбук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь