Пошук

Вітаємо з Днем захисника України!

Дата: 14.10.2020 09:10
Кількість переглядів: 373

Фото без описуТрадиційно в світлий день Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо День захисника України та вшановуємо своїх звитяжних воїнів, тих, хто обороняв та оберігав нашу країну від ворогів, хто мав честь носити військову форму та брав на себе відповідальність за долю суспільства і рідної землі.

Саме цей день був одним із найголовніших свят для українського козацтва, воїнів УПА, а нині для сучасних захисників України. Адже любов до рідної землі, повага до українських традицій, мови, культури – це те, що об’єднує покоління та має найвищу ціну у всі часи.

Сьогодні ми просимо у святої Покрови заступництва для мужніх воїнів, вірних синів та доньок України, які нині захищають територіальну цілісність та суверенітет держави на східних її кордонах.

Низький уклін усім, хто пройшов горнило антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, хто у найтяжчі дні запеклих боїв зі зброєю в руках виборював та продовжує здобувати для нашої країни право на майбутнє.

З сумом та глибокою шаною згадуємо тих, хто віддав життя за Україну… Водночас пишаємося мужністю та доблестю українців, для яких служіння Батьківщині виявилося не просто професією, а покликанням всього життя.
 

Дорогі наші захисники, військовослужбовці, учасники бойових дій, ветерани війни і військової служби, волонтери, дозвольте подякувати кожному з вас за відданість Україні та її народу. Нехай справжній, притаманний вам козацький дух і надалі живить ваші серця, а Матір Божа оберігає вас під своїм Святим Покровом.

Сердечно бажаю вам міцного козацького здоров’я, щастя, життєвих гараздів, злагоди, миру і спокою! Нехай любов до рідного краю й людська шана надихають вас на нові звершення у почесній і благородній справі служіння народові України!

Зі святом! Слава Україні! Слава українським захисникам!

 

З повагою,

міський голова Анатолій Шамалюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь