Пошук

Вітання учасників АТО з Днем захисника України

Дата: 13.10.2020 15:54
Кількість переглядів: 1749

Напередодні святкування Дня захисника України приймали вітання та відзнаки від Калинівської міської ради військовослужбовці Калинівського районного військового комісаріату, учасники антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил та ветерани АТО, які проживають на території Калинівської міської ОТГ.

В зв'язку з різким погіршенням ситуації із захворюваністю на COVID-19 та дотриманням карантинних вимог щодо проведення масових заходів,  відзначення учасників АТО відбувалось просто неба та з розмежуванням у часі.

Від імені громади, виконавчого комітету Калинівської міської ради та депутатського корпусу міський голова Анатолій Шамалюк привітав присутніх зі святом та висловив слова вдячності ветеранам війни, захисникам України, які сьогодні відстоюють суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

- Низький уклін всім землякам, хто боронив та боронить нині українську землю від російського агресора, - завдяки вам ми можемо мирно жити, працювати та розвивати своє рідне місто та нашу громаду.

Вічна пам’ять тим, хто віддав життя за Україну…

Міцного вам здоров’я, миру, незламного духу та надійного родинного тилу. Нехай Пресвята Богородиця береже вас та ваших рідних під своїм Покровом, - сказав Анатолій Шамалюк.

 

Зі святом вас, дорогі наші захисники! За нами – правда, і ми переможемо, бо нікому не під силу побороти волю українського народу.

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь