Пошук

Вітання нацгвардійців військової частини 3028 Західного територіального об'єднання Національної гвардії України з Днем захисника України

Дата: 12.10.2020 14:55
Кількість переглядів: 482

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуНапередодні Дня захисника України приймали вітання нацгвардійці військової частини 3028 Західного територіального об'єднання Національної гвардії України.

В зв'язку з різким погіршенням ситуації із захворюваністю на COVID-19 та карантинними вимогами щодо проведення масових заходів на урочистостях була присутня обмежена кількість військовослужбовців.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих героїв...

Вітаючи особовий склад, міський голова Анатолій Шамалюк подякував нацгвардійцям за вірну та віддану службу, як на території нашої громади, так і на Сході України, за розуміння і стійкість, мужність і героїзм, високі результати виконання бойових та повсякденних завдань.

- Захисники України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий в будь-яку хвилину стати на захист своєї родини, народу і своєї країни.

Дякуємо вам, дорогі захисники і захисниці, за можливість жити й працювати під мирним небом. Нехай Пресвята Богородиця завжди оберігає вас!

Міцного вам здоров'я, миру, добра, злагоди та благополуччя у ваших родинах, наснаги в службовій діяльності на благо держави та українського народу, - сказав Анатолій Шамалюк.

За мужність та відвагу, проявлені під час виконання військового обов’язку, захист суверенітету, територіальної цілісності держави та з нагоди відзначення Дня захисника України Почесними грамотами Калинівської міської ради, квітами та грошовими винагородами було нагороджено 132 військовослужбовців, які є учасниками антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь