Пошук

Урочисте відзначення кращих працівників закладів освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади з нагоди Дня працівників освіти

Дата: 02.10.2020 20:06
Кількість переглядів: 396

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУ першу неділю жовтня вся країна традиційно святкуватиме День працівників освіти.

Сьогодні, напередодні свята, у загальноосвітній школі 1-3 ступенів №1 м. Калинівка відбулось урочисте відзначення кращих працівників закладів освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади.
У зв’язку з карантинними обмеженнями традиційний формат святкувань було дещо змінено, і на зібрання запрошено обмежену кількість учасників.

Вітаючи присутніх в залі вчителів, вихователів, викладачів, керівників навчальних закладів та інших працівників сфери освіти, міський голова Анатолій Шамалюк подякував всім за титанічну роботу, відданість професії, мудрість і терпіння, високий професіоналізм та відзначив вагому роль вчителя у вихованні юних калинівчан, тих, кому творити майбутнє свого міста, громади, країни.

- Знаю, що вам надзвичайно складно працювати в умовах карантину - із дотриманням всіх рекомендованих заходів безпеки ви забезпечуєте якісне навчання, виховання та отримання повноцінної освіти усіма школярами, за що я та вся громада вам безмежно вдячні.
Разом з вами нам вдалось дуже багато зробити для розвитку наших шкіл, дитячих садочків, і питання освіти завжди були та будуть пріоритетними в діяльності міської ради, адже діти - це наше майбутнє, і вони, навчаючись, мають почуватись комфортно та затишно у всіх навчальних закладах громади, які ми модернізуємо та оновлюємо.
Приємно, що наша громада поповнилась ще двома закладами позашкільної освіти: будинком дитячої творчості та дитячою музичною школою, які, я впевнений, будуть одними з кращих у державі завдяки вам, шановні педагоги, та вашим талановитим вихованцям.
Тож нехай цей навчальний рік буде щасливим, цікавим і безпечним для кожного з вас, кожного вашого учня та кожного члена вашої родини.
Міцного вам здоров’я, миру, добра, успіхів, натхнення, взаєморозуміння з дітьми, родинного затишку, благополуччя, і неймовірних сил та терпіння для здолання всіх тих викликів часу, в яких ми нині перебуваємо, - сказав у вітальному слові Анатолій Шамалюк.

Привітали з професійним святом та подякували освітянам за їх щоденну наполегливу і творчу працю начальник відділу освіти Калинівської міської ради Леонід Мацера і директор загальноосвітньої школи 1-3 ступенів №1 м. Калинівка Світлана Павлуник.

За високий професіоналізм, активну життєву позицію, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти Почесними грамотами Калинівської міської ради, квітами та грошовими винагородами відзначено 45 кращих працівників освіти Калинівської міської ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних