Пошук

Урочисте відзначення кращих працівників закладів освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади з нагоди Дня працівників освіти

Дата: 02.10.2020 20:06
Кількість переглядів: 377

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУ першу неділю жовтня вся країна традиційно святкуватиме День працівників освіти.

Сьогодні, напередодні свята, у загальноосвітній школі 1-3 ступенів №1 м. Калинівка відбулось урочисте відзначення кращих працівників закладів освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади.
У зв’язку з карантинними обмеженнями традиційний формат святкувань було дещо змінено, і на зібрання запрошено обмежену кількість учасників.

Вітаючи присутніх в залі вчителів, вихователів, викладачів, керівників навчальних закладів та інших працівників сфери освіти, міський голова Анатолій Шамалюк подякував всім за титанічну роботу, відданість професії, мудрість і терпіння, високий професіоналізм та відзначив вагому роль вчителя у вихованні юних калинівчан, тих, кому творити майбутнє свого міста, громади, країни.

- Знаю, що вам надзвичайно складно працювати в умовах карантину - із дотриманням всіх рекомендованих заходів безпеки ви забезпечуєте якісне навчання, виховання та отримання повноцінної освіти усіма школярами, за що я та вся громада вам безмежно вдячні.
Разом з вами нам вдалось дуже багато зробити для розвитку наших шкіл, дитячих садочків, і питання освіти завжди були та будуть пріоритетними в діяльності міської ради, адже діти - це наше майбутнє, і вони, навчаючись, мають почуватись комфортно та затишно у всіх навчальних закладах громади, які ми модернізуємо та оновлюємо.
Приємно, що наша громада поповнилась ще двома закладами позашкільної освіти: будинком дитячої творчості та дитячою музичною школою, які, я впевнений, будуть одними з кращих у державі завдяки вам, шановні педагоги, та вашим талановитим вихованцям.
Тож нехай цей навчальний рік буде щасливим, цікавим і безпечним для кожного з вас, кожного вашого учня та кожного члена вашої родини.
Міцного вам здоров’я, миру, добра, успіхів, натхнення, взаєморозуміння з дітьми, родинного затишку, благополуччя, і неймовірних сил та терпіння для здолання всіх тих викликів часу, в яких ми нині перебуваємо, - сказав у вітальному слові Анатолій Шамалюк.

Привітали з професійним святом та подякували освітянам за їх щоденну наполегливу і творчу працю начальник відділу освіти Калинівської міської ради Леонід Мацера і директор загальноосвітньої школи 1-3 ступенів №1 м. Калинівка Світлана Павлуник.

За високий професіоналізм, активну життєву позицію, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти Почесними грамотами Калинівської міської ради, квітами та грошовими винагородами відзначено 45 кращих працівників освіти Калинівської міської ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь