Пошук

Збірна Вінницької області, до складу якої входять шість вихованців ДЮСШ «Авангард» м. Калинівка, - чемпіон України з хокею на траві серед юнаків 2007-2008 р.н.

Дата: 28.09.2020 16:28
Кількість переглядів: 409

Фото без описуФото без опису25-27 вересня у м. Шостка проходив чемпіонат України з хокею на траві серед юнаків 2007-2008 р.н.

Збірна Вінницької області, до складу якої входять шість вихованців ДЮСШ «Авангард» м. Калинівка (Артем Акатьєв, Дмитро Михальчук, Олег Кудельський, Юрій Злотник, Максим Радованов, Михайло Маркович), виборола золоті нагороди у змаганнях, показавши високий рівень підготовки та яскраву видовищну гру.

Перемігши спочатку у своїй підгрупі ОДЮСШ ХК «Фенікс» Житомирська область (6–1), ХК «Політехнік-Старт» м. Коростень (3-2), ШЛІСП м. Шостка (14-0) та «Олімпія-Авангард 2» Вінницька область (13-0) та вийшовши з підгрупи з першого місця, збірна Вінницької області зустрілась у півфіналі з «Олімпія-Авангард 1» Вінницька область та отримала перемогу з рахунком 5-0.

У фінальній зустрічі з господарями – командою КДЮСШ «Барса» м. Шостка, яка протягом чемпіонату також здобувала усі перемоги, наша спортсмени показали чудову дисципліновану гру та перемогли з рахунком 5-0.

Також хочеться відзначити, що кращим бомбардиром чемпіонату визнано вихованця нашої спортивної школи Дмитра Михальчука, який забив 21 гол.

Вітаємо збірну Вінницької області та калинівських хокеїстів з блискучою перемогою і бажаємо успіхів у подальших змаганнях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь