Пошук

День партизанської слави: пам'ятаємо, вшановуємо...

Дата: 22.09.2020 10:58
Кількість переглядів: 409

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЩороку 22 вересня, у День партизанської слави, ми вшановуємо учасників партизанського руху, тих, хто наближав перемогу у Другій світовій війні, здійснюючи героїчну боротьбу у ворожому тилу.

Саме цей день 1941 року вважається днем початку підпільно-партизанського руху в Україні. Указ про День партизанської слави на підтримку ініціативи ветеранів війни та з метою всенародного вшанування подвигу партизанів та підпільників у період Другої світової війни 1939-1945 років, було підписано Президентом України у 2001 році.

Це - державне визнання внеску народних месників у велику Перемогу над нацизмом, відновлення історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали. Це - свято людей сильних духом і з чистою совістю, які не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом.

Вшанувати героїчний подвиг учасників підпільно-партизанського руху до пам'ятника партизанам, які діяли в роки Другої світової війни на території Калинівського району, прийшли працівники Калинівської міської ради.
Хвилиною мовчання та покладанням квітів учасники скорботного заходу віддали шану пам’яті полеглих партизан і підпільників.

Проходять роки...Ідуть у вічність свідки тих героїчних подій...
Але Герої не вмирають - вони завжди будуть жити в наших серцях.

Низький уклін вам, ветерани партизанського руху, за вашу бойову звитягу й важку працю у повоєнні роки, за батьківську підтримку у розбудові незалежної української держави. Міцного вам здоров’я, щастя, довголіття і добра, а нашій Україні – миру, спокою та процвітання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних