Пошук

День партизанської слави: пам'ятаємо, вшановуємо...

Дата: 22.09.2020 10:58
Кількість переглядів: 389

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЩороку 22 вересня, у День партизанської слави, ми вшановуємо учасників партизанського руху, тих, хто наближав перемогу у Другій світовій війні, здійснюючи героїчну боротьбу у ворожому тилу.

Саме цей день 1941 року вважається днем початку підпільно-партизанського руху в Україні. Указ про День партизанської слави на підтримку ініціативи ветеранів війни та з метою всенародного вшанування подвигу партизанів та підпільників у період Другої світової війни 1939-1945 років, було підписано Президентом України у 2001 році.

Це - державне визнання внеску народних месників у велику Перемогу над нацизмом, відновлення історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали. Це - свято людей сильних духом і з чистою совістю, які не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом.

Вшанувати героїчний подвиг учасників підпільно-партизанського руху до пам'ятника партизанам, які діяли в роки Другої світової війни на території Калинівського району, прийшли працівники Калинівської міської ради.
Хвилиною мовчання та покладанням квітів учасники скорботного заходу віддали шану пам’яті полеглих партизан і підпільників.

Проходять роки...Ідуть у вічність свідки тих героїчних подій...
Але Герої не вмирають - вони завжди будуть жити в наших серцях.

Низький уклін вам, ветерани партизанського руху, за вашу бойову звитягу й важку працю у повоєнні роки, за батьківську підтримку у розбудові незалежної української держави. Міцного вам здоров’я, щастя, довголіття і добра, а нашій Україні – миру, спокою та процвітання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь