Пошук

ТОВ «Вінницягаз Збут» повідомляє, що вінничани, які не сплатять борги за газ до 1 жовтня, можуть втратити субсидію

Дата: 15.09.2020 12:54
Кількість переглядів: 467

Фото без описуЗ наближенням холодів тема оформлення субсидій на комунальні послуги для вразливих верств населення стає все більш актуальною.

ТОВ «Вінницягаз Збут» нагадує, що згідно з Положенням про порядок призначення житлових субсидій, у випадку наявної простроченої понад три місяці заборгованості за спожитий газ, загальна сума якої перевищує 340 грн, – житлова субсидія на наступний сезон призначатися не буде.

«До кінця вересня наша компанія передасть в регіональні відділення соцзахисту інформацію щодо наявності заборгованості за спожитий газ у споживачів, котрі претендують на отримання субсидій», – зазначив Сергій Трохимчук, начальник відділу продажів фізичним особам ТОВ «Вінницягаз Збут».

В опалювальному сезоні 2019-2020 рр. понад 140 тисяч клієнтів ТОВ «Вінницягаз Збут» отримували від держави допомогу на оплату житлово-комунальних послуг. При цьому, станом на 1 вересня, понад 6,5 тисяч споживачів боргують за спожитий газ суму в 6,2 млн грн.

«У всіх цих випадках тривалість заборгованості за спожите блакитне паливо перевищує три місяці. Найбільше боржників проживає у місті Вінниці, Немирівському та Тростянецькому районах», - наголосив Сергій Трохимчук.

На час карантину «Вінницягаз Збут» не застосовує штрафні санкції за прострочення оплати за спожитий газ, а також не припиняє постачання газу боржникам. Однак наявний борг є підставою для відхилення призначення субсидії на наступний опалювальний сезон.

 

У «Вінницягаз Збут» нагадують, що усі клієнти мають можливість оплатити рахунки за газ дистанційно, через онлайн сервіси: Особистий кабінет на сайті 104.ua, мобільні додатки для Android та iOS, а також вайбер-бот.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних