Пошук

Відзначення найкращих спортсменів з нагоди Дня фізичної культури та спорту України

Дата: 12.09.2020 18:40
Кількість переглядів: 543

Вже традиційно на міському стадіоні відкривала новий навчальний рік та приймала вітання з нагоди Дня фізичної культури і спорту України велика спортивна родина Калинівської ДЮСШ «Авангард».

Привітати з професійним святом та відзначити найкращих спортсменів і тренерів завітав міський голова Анатолій Шамалюк.
- Ми надзвичайно пишаємось вами, спортивна еліта нашого міста та громади, вболіваємо та радіємо за кожну вашу перемогу, цінуємо ваші високі результати та вагомі досягнення у спорті.
Калинівська громада завжди славилась спортивними талантами, і наше завдання - створювати всі умови для розвитку не лише професійного, а й любительського спорту. Ми робимо усе можливе, щоб з кожним роком на спортивній мапі громади з'являлось усе більше об'єктів спортивної інфраструктури. Лише протягом останніх двох років було побудовано п’ять мультифункціональних спортивних майданчиків із штучним покриттям: чотири – у школах міста та найбільший, п’ятий - на міському стадіоні, де ми зараз перебуваємо, і маємо можливість проводити в Калинівці чемпіонат області та чемпіонат України з хокею на траві.
Також у всіх навчальних закладах і знову ж таки на стадіоні, облаштовано сучасні гімнастичні містечка з вуличними тренажерами, де кожен може займатись спортом на свіжому повітрі. Відремонтовано шкільні зали для занять фізичною культурою. Постійно зміцнюється матеріально-технічна база спортивної школи. Облаштовуються нові зали для тренувань, роздягальні, душові, суддівські кімнати та готельні номери для спортсменів-учасників змагань та тренерів у спортивному павільйоні на території міського стадіону. Нещодавно тут також розпочато ремонт бігової доріжки, баскетбольно-волейбольного майданчика, а згодом - і глядацької трибуни.
Отож, в нашій громаді створюються всі умови для занять спортом, які можна і необхідно використовувати у своєму житті, адже спорт, фізична культура, рух – це, насамперед, здоров’я нації, а сильна молодь - це майбутнє України.
Тренерам хочу подякувати за високий професіоналізм, наполегливість та відданість обраній справі. Бажаю вам талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, задоволення від роботи та усіляких життєвих гараздів.
Всім зичу міцного здоров'я, сили, успіхів, наснаги, нових перемог та спортивних здобутків, - сказав у вітальному слові Анатолій Шамалюк.

Вітаючи свій спортивний колектив зі святом, директор Калинівської ДЮСШ «Авангард» Сергій Грепечук зазначив, що в минулому навчальному році команди школи неодноразово виборювали призові місця в чемпіонатах області та України. Кращі результати показали вихованці відділень волейболу та хокею на траві, які зайняли перші місця у чемпіонаті України «Дитяча ліга» з волейболу серед дівчат 2004 р.н. та чемпіонаті України з хокею на траві серед юнаків 2004 і 2006 р.н.
- Мені дуже приємно, що наші кращі вихованці запрошуються до збірних команд Вінницької області та України, а провідні тренери школи Лариса Дуніна та Віталій Бондарчук працюють з юнацькими збірними з волейболу та хокею на траві U-18.
Завдяки постійній підтримці міського голови, депутатського корпусу Калинівської міської ради та належному фінансовому забезпеченню минулого року збірні команди Калинівської ДЮСШ «Авангард» взяли участь у 72 змаганнях, де у підсумку набрали 5 900 очок, що дало можливість нашій школі зайняти друге місце в обласному конкурсі із спортивної майстерності серед 28 спортивних шкіл Вінницької області. Також хочу відзначити, що вже другий рік поспіль наша Калинівська міська ОТГ посідає перше місце на спортивному п’єдесталі області серед усіх об'єднаних громад, - підсумував Сергій Грепечук.

Почесними грамотами Калинівської міської ради, грошовими винагородами та квітами було відзначено найкращих спортсменів – чемпіонів України, тренерів та працівників Калинівської ДЮСШ «Авангард».

Також нагороджено капітанів і членів команд за зайняті призові місця у всеукраїнських та обласних чемпіонатах, а саме:
- І місце у чемпіонаті України «Дитяча ліга» з волейболу серед дівчат 2004-2005 р.н. – капітан команди Юлія Воронюк;
- І місце у чемпіонаті України з хокею на траві серед серед юнаків до 16 років – капітан команди Дмитро Климчук;
- І місце у чемпіонаті України з хокею на траві серед серед юнаків до 14 років – капітан команди Сергій Рябчук;
- ІІІ місце у чемпіонаті України з хокею на траві серед серед юнаків до 10 років – капітан команди Костянтин Моргунський;
- І місце у чемпіонаті області з волейболу серед дівчат 2007 р.н. і молодше – капітан команди Анастасія Буяльська;
- І місце у чемпіонаті області з баскетболу серед юнаків 2007 р.н. – капітан команди Владислав Мусієнко;
- ІІ місце у чемпіонаті області з баскетболу серед юнаків 2003 р.н. – капітан команди Гліб Краковський;
- ІІ місце у чемпіонаті області з баскетболу серед юнаків 2004 р.н. – капітан команди Іван Вовк;
- ІІ місце у чемпіонаті області з футболу серед юнаків 2005 р.н. – капітан команди Денис Галіновський;
- ІІІ місце у чемпіонаті області з футболу серед юнаків 2004 р.н. – капітан команди Олександр Ставнічук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь