Пошук

Щорічна педагогічна конференція за участі освітян Калинівської міської ОТГ

Дата: 28.08.2020 18:06
Кількість переглядів: 341

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуПро результати минулого навчального року та плани на новий обговорювали сьогодні педагоги Калинівської міської об’єднаної територіальної громади під час щорічної педагогічної конференції, яка проходила на базі загальноосвітньої школи 1-3 ступенів №1 м. Калинівка.
Участь у конференції взяли міський голова Анатолій Шамалюк, голова профспілки працівників освіти Калинівського району Олександр Гуліватий, керівники і заступники керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти та голови профспілкових комітетів, члени колегії відділу освіти.
Начальник відділу освіти Калинівської міської ради Леонід Мацера підвів підсумки розвитку освіти громади в 2019-2020 навчальному році.
- Висловлюю щиру вдячність усім освітянам за творчу і сумлінну працю; міському голові Анатолію Шамалюку, депутатам Калинівської міської ради, батькам – за активне сприяння розвитку освітянської галузі. Ми високо вшановуємо ваш духовно-інтелектуальний потенціал, вашу важку і натхненну працю. Сподіваюся, що набутий нами досвід вирішення освітніх проблем забезпечить успішну практичну реалізацію нових завдань розвитку освіти нашої громади, - підкреслив Леонід Мацера.
Очільник відділу освіти також зупинився на мережі закладів, проаналізував розвиток дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти району, назвав вагомі результати учнівських досягнень у Всеукраїнських олімпіадах, конкурсах. Детально проаналізував матеріально-технічне забезпечення освітянської галузі протягом 2019-2020 навчального року; назвав об’єкти, в яких було проведено будівництво та ремонтні роботи.
З вітальним словом до освітян звернувся міський голова Анатолій Шамалюк, який подякував учителям за наполегливу роботу, побажав педагогам творчої наснаги, нових здобутків і перемог у новому навчальному році.
- Той об’єм робіт, який сьогодні здійснюється в освітній галузі, явно демонструє, що освіта була і є одним із головних пріоритетів у діяльності міської ради. Це дуже важливо, адже діти - це наше майбутнє, і вони, здобуваючи передусім якісну освіту, мають почуватись комфортно та затишно у всіх навчальних закладах громади, які ми постійно модернізуємо та оновлюємо. Лише у цьому році на проведення капітальних та поточних ремонтів у школах та дитячих садочках було направлено понад 20 мільйонів гривень з бюджету Калинівської міської ОТГ. На високому рівні у нашій громаді знаходиться організація підвезення учнів, харчування дітей в закладах освіти та забезпечення питною водою. Знаю, що новий навчальний рік буде нелегким для всіх, адже починатиметься він в особливих умовах, із дотриманням рекомендованих заходів безпеки, але я впевнений, що разом ми справимось із цими викликами, бо тут зібрались люди, які дійсно люблять свою справу, і зроблять все, аби мінімізувати загрозу поширення COVID-19 у навчальних закладах та забезпечити отримання повноцінної якісної освіти усіма школярами: від першачків до учнів випускних класів, - зазначив Анатолій Шамалюк.
В зв’язку з карантинними обмеженнями урочисте відзначення кращих працівників закладів освіти Калинівської міської ОТГ за підсумками атестації 2020 року під час конференції не проводилось, проте заслужені нагороди освітяни отримають у колективах своїх навчальних закладів.
Також присутні взяли участь у онлайн нараді під головуванням голови Вінницької облдержадміністрації Сергія Борзова, під час якої відбулось обговорення готовності закладів освіти області до початку 2020-2021 навчального року в умовах карантину із врахуванням вимог протиепідемічних заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь