Пошук

Вітаємо з Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2020 10:22
Кількість переглядів: 363

Фото без описуШановні жителі Калинівської міської об'єднаної територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди головного свята нашої держави - Дня Незалежності України!

29 років тому здійснилася мрія багатьох поколінь українців – наша нація здобула право самостійно визначати свою долю у власній країні, а на карті світу з’явилася нова незалежна держава - Україна.

Роки незалежності нашої країни стали для кожного з нас випробуванням на зрілість, толерантність та патріотизм. Проте ми продемонстрували усьому світові, що Україна зі своєю багатою історією та культурою, мелодійною мовою і працьовитими людьми відбулася як суверенна держава та здатна утверджувати демократичні цінності і захищати свою свободу.

Сьогодні Україна переживає найбільш важкі та драматичні виклики за всю багаторічну історію боротьби за право вільно жити на своїй Богом даній землі. Шість років на сході країни гинуть найкращі сини та доньки, відстоюючи незалежність та територіальну цілісність нашої держави у протистоянні з ворогом – Російською Федерацією. Ми ніколи не забудемо їхні імена та жертовність… Вічна пам’ять та вічна слава Героям…

Переконаний, що завдяки мужності та патріотизму українців ми гідно пройдемо ці випробування і обов’язково переможемо, бо захищаємо свою земою.

Бажаю вам вірити в Україну та в себе, гуртуватися як нація, які б виклики не посилала нам доля. Лише разом ми здатні зробити наше місто та громаду комфортними і затишними, а Україну – квітучою та економічно розвиненою. Саме від кожного з нас залежить, якою буде наша держава, як житимуть наші діти, онуки й правнуки. Тож давайте добрими справами будемо примножувати авторитет і могутність нашої країни, працювати на благо і процвітання Калинівської громади та всієї України.

Щиро зичу всім міцного здоров’я, добра, достатку, щедрої долі, сили і наснаги в усіх починаннях. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі, а Господь Бог захищає від усіх негараздів!

З Днем Незалежності, Україно! Зі святом, громадо!

 

З повагою,

міський голова Анатолій Шамалюк.

https://www.youtube.com/watch?v=RXXCb-m_0bk&feature=youtu.be


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь