Пошук

До уваги внутрішньо переміщених осіб, виборців, які не мають зареєстрованого місця проживання або виборців, які фактично проживають не за зареєстрованим місцем проживання!

Дата: 19.08.2020 14:24
Кількість переглядів: 375

Фото без описуВідповідно до постанови ЦВК від 08.08.2020 року №160 “Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року” перші місцеві вибори призначено на 25 жовтня 2020 року.

Повідомляємо, що 5 вересня розпочнеться виборчий процес чергових та перших місцевих виборів, а 10 вересня закінчиться термін подачі заяв про зміну виборчої адреси. Це стосується внутрішньо переміщених осіб, виборців, які не мають зареєстрованого місця проживання або виборців, які фактично проживають не за зареєстрованим місцем проживання та хочуть проголосувати на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

Подати заяву про зміну виборчої адреси до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем свого фактичного проживання можна:

- в електронній формі з використанням електронного цифрового підпису через Кабінет виборця на сайті drv.gov.ua ;

- в паперовій формі особисто або через уповноважену особу, яка має пред’явити паспорт та належним чином оформлену довіреність від імені заявника.

Заява розглядається до 15 днів.

До речі, слід врахувати, що змінювати виборчу адресу можна не частіше ніж раз на рік.  А починати процес варто після перевірки, чи є людина у реєстрі виборців взагалі. Бо відсутність громадянина в списках виборців – одна з причин відмови у зміні адреси. Серед інших причин, які можуть стати на заваді – хибні дані, недотримання термінів подачі заяви і зміни, що були внесені менш як за рік. Якщо ж у заяві виявлять дрібні неточності, її можна доопрацювати і подати з уточненими даними.

Отже, щоб проголосувати на місцевих виборах 25 жовтня, звертайтесь до 10 вересня включно із заявою про зміну виборчої адреси до відділу ведення Державного реєстру виборців за адресою: вул. В. Нестерчука, 19, м. Калинівка.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь