Пошук

Майбутні першокласники Калинівської міської ОТГ навчатимуться за новими партами

Дата: 12.08.2020 17:27
Кількість переглядів: 352

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЗаклади загальної середньої освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади готуються до початку нового 2020-2021 навчального року. В приміщеннях тривають капітальні та поточні ремонти, на шкільних подвір’ях здійснюються заходи з благоустрою, проводяться закупівлі спеціального навчального обладнання для школярів.

Відповідно до вимог освітнього проєкту “Нова українська школа” для учнів, які цьогоріч вперше сядуть за парти, придбано 300 комплектів шкільних меблів, які складаються з одномісних парт та стільців. Нові меблі - зручні та функціональні. Сучасні модульні столи дадуть можливість зручно працювати та вільно трансформуватися для індивідуальної роботи, а також забезпечать кожній дитині максимальний комфорт під час навчання. Адже меблі антисколіозні та анатомічні, тобто розраховані на особливості будови тіла та розвитку організму першокласників. 

Усі шкільні парти і стільці вже доставлені до п'яти шкіл громади, де їх збирають та розташовують у класних кімнатах.

На придбання сучасних меблів витратили 503 100 грн, з них: 332 561 грн –  субвенція з державного бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа», 170 539 грн – співфінансування з бюджету Калинівської міської ОТГ.

Окрім меблів для першокласників, в школи закуплено також обладнання, передбачене вимогами “Нова українська школа”. Зокрема, на виділені з бюджету Калинівської міської ОТГ кошти для перших класів було придбано телевізори (10 шт.) та принтери (5 шт.) загальною вартістю 126 515,7 грн, які розподілено по навчальним закладам громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних