Пошук

Підсумки вакцинації дітей Калинівської міської ОТГ за сім місяців 2020 року

Дата: 11.08.2020 16:17
Кількість переглядів: 349

Фото без опису2020 рік виявився дуже непростим для медичної галузі України. Пандемія COVID-19, труднощі в реалізації 2-го етапу медичної реформи, складна економічна ситуація в країні наклали відбиток на охорону здоров’я України і не завжди із знаком «плюс».

Проте, всі ці складнощі не стали перешкодою для вакцинації дітей Калинівської міської об’єднаної територіальної громади. Про необхідність вакцинації вже сказано дуже багато, тому не будемо на цьому ще раз зупинятись.

Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги доклав всіх зусиль і знайшов  можливості для продовження процесу вакцинації дітей попри складну епідситуацію, пов’язану із розповсюдженням коронавірусної інфекції. Так, станом на 1 серпня 2020 року, план з вакцинації дітей по нашій установі виконано на 71,6% від річного плану.

Хочеться подякувати свідомим батькам, які не зважають на важку ситуацію і послідовно щеплюють своїх діток, а також сімейним лікарям і медичним сестрам, які знаходять необхідні слова для батьків і дітей.

Адміністрація міського центру ПМСД має надію, що процес вакцинації буде тривати, і до кінця року кількість щеплених дітей громади сягне 90-95%, а відтак наші найменші мешканці будуть захищені від «керованих» інфекцій, що знову «піднімають голову» в окремих регіонах світу.

Принагідно хочеться закликати жителів громади до підготовки до вакцинації від сезонного грипу. Особливо це стосується осіб із груп ризику по хронічним хворобам, також працівників, робота яких пов’язана із обслуговуванням населення, а саме: медиків, педагогів, продавців, водіїв громадського транспорту та інших. Сезонна вакцинація від грипу почнеться орієнтовно в вересні-жовтні, тому радимо за інформацією звертатись до своїх сімейних лікарів.

Зичимо всім міцного здоров’я!

 

Адміністрація Калинівського міського центру первинної медико-санітарної допомоги.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь