Пошук

В добру путь, випускники Калинівської міської об’єднаної територіальної громади!

Дата: 06.08.2020 11:08
Кількість переглядів: 353

Починаючи з 31 липня в закладах загальної середньої освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади вперше без звичних урочистостей, з дотриманням карантинних вимог проходили вручення випускникам 11-х класів свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти. Цьогоріч їх – 124.

Як результат наполегливої праці, міцних знань, високого інтелекту та сили волі – 21 випускник нашої громади отримав золоті медалі «За високі досягнення у навчанні» та 7 – срібні медалі «За досягнення у навчанні».

Так, у загальноосвітній школі 1-3 ступенів №1 м. Калинівка випускникам 11 класів вручено 48 свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти, з них, 9 свідоцтв - з відзнакою (для осіб, нагороджених золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні»).

Випускники Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2-гімназії отримали 43 свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти, з них, 9 свідоцтв - з відзнакою (для осіб, нагороджених золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні») та 3 свідоцтва - з відзнакою (для осіб, нагороджених срібною медаллю «За досягнення у навчанні»).

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 м. Калинівка випускникам вручено 20 свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти, з них, 3 свідоцтва - з відзнакою (для осіб, нагороджених золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні») та 4 свідоцтва - з відзнакою (для осіб, нагороджених срібною медаллю «За досягнення у навчанні»).

В загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів с. Дружелюбівка випускникам 11 класів вручено 13 свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти.

Традиційно грамотами Калинівської міської ради, квітами та грошовими винагородами відзначено 28 золотих та срібних медалістів шкіл Калинівської міської ОТГ. Батькам же найстаранніших випускників вручено подяки від Калинівської міської ради за зразкове виховання дітей.

Отож, позаду у вас, дорогі наші випускники – важливий, непростий, проте, цікавий, веселий та безтурботний етап вашого життя, попереду ж – відповідальний, інтригуючий, захоплюючий, з широкими горизонтами та невичерпними можливостями. Бажаємо вам впевнено крокувати по ньому, ставити цілі, досягати їх, не зупинятись на досягнутому, відкривати себе у сучасному багатогранному світі, гідно приймати усі виклики та впевнено долати найважчі перешкоди. Саме ви, молоді, енергійні, творчі, незалежні, формуєте сьогодні тренди і прогресивний напрям розвитку суспільства, генеруєте ідеї, які змінюють світ на краще.

Здоров’я вам, успіхів, нових перемог та звершень, здійснення усіх найсміливіших мрій! Нехай доля буде щедрою до вас, а Господь Бог захищає від усіляких негараздів!

В добру путь, випускники Калинівської міської об’єднаної територіальної громади!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь