Пошук

На 68-му році життя відійшов у вічність колишній голова Калинівської міської ради Кучинський Віталій Леонідович.

Дата: 08.07.2020 17:21
Кількість переглядів: 464

Фото без описуВіталій Леонідович народився 2 травня 1953 року в с. Люлинці Калинівського району Вінницької області, в сім’ї робітника. Після закінчення Калинівської середньої школи №1 в 1969 році, розпочав свою трудову діяльність на Калинівському машинобудівному заводі, звідки був призваний на військову службу. Після демобілізації продовжив навчання у Ленінградському інституті радянської торгівлі, де виявив свої завдатки керівника, формального лідера молоді. Був головою громадської організації та комендантом студентського гуртожитку.

По закінченні інституту отримав направлення на роботу в Коростенський ОРС завідувачем їдальні. І з того часу аж до обрання Віталія Леонідовича в 1998 році міським головою, працював в закладах торгівлі на керівних посадах: директором торгівельної бази, головою правління Калинівського споживчого товариства, директором Калинівської заготівельної контори, головою правління Липовецької райспоживспілки та директором об’єднання оптово-роздрібних підприємств і ринків Калинівки.

Після обрання Калинівським міським головою в березні 1998 року рішуче почав працювати в напрямку наповнення бюджету, цільового направлення бюджетних коштів та вишукування додаткових шляхів його поповнення, залучення інвестицій та спонсорської допомоги на розвиток соціальної інфраструктури територіальної громади міста.

Віталій Леонідович приймав активну участь в благодійних акціях, спрямованих на підтримку і розвиток культури і медицини в місті. Постійно турбувався про людей похилого віку, малозабезпечених громадян. Користувався авторитетом громади, тричі обирався міським головою.

Кучинський Віталій Леонідович дотримувався твердої громадянської позиції – добробут кожної родини. В житті керувався девізом: «Добро, зроблене тобою, буде завтра ж забуте. І все ж твори добро», мав власне життєве кредо: порядність, чесність, законослухняність.    

Калинівська міська рада, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Віталія Леонідовича. Перестало битися серце порядної, чуйної і щирої людини, прекрасного керівника, турботливого батька та дідуся. Нехай добрий, світлий спомин про Віталія Леонідовича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, містян, усіх, хто його знав, любив та шанував.

        Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!

Поділяємо біль та горе рідних!

Вічна і світла пам’ять! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь