Пошук

Придбання для КП «Калинівська центральна районна лікарня» Калинівської районної ради апаратів штучної вентиляції легень та медичного обладнання для лікування пацієнтів, хворих на коронавірус, за кошти бюджету Калинівської міської ОТГ

Дата: 03.07.2020 09:47
Кількість переглядів: 400

Фото без описуКалинівська міська об’єднана територіальна громада, як і всі інші громади України, активно долучилась до боротьби з COVID-19 та проведення заходів із протидії поширенню небезпечного вірусу.

На кожному засіданні сесії Калинівської міської ради 7 скликання від початку карантину виділялись кошти на закупівлю медичного обладнання, засобів індивідуального захисту для працівників закладів охорони здоров’я, проведення дезінфікуючих заходів у місті, організацію підвозу медиків на роботу, придбання та доставку продуктових наборів для соціально незахищених категорій громадян, що мешкають на території громади, тощо.

Зокрема, в березні з бюджету Калинівської міської ОТГ було виділено кошти на  придбання для КП «Калинівська центральна районна лікарня» Калинівської районної ради апаратів штучної вентиляції легень та медичного обладнання для лікування пацієнтів, хворих на коронавірус, на загальну суму 2 500 000 грн.

Станом на 1 липня Калинівською центральною районною лікарнею із виділених в березні коштів здійснено попередню оплату згідно із договором за 2 апарати штучної вентиляції легень у сумі 1 196 400 грн, які постачальник зобов’язався доставити у медичний заклад до 15 липня. Закуплено шприцеві інфузійні насоси (8 шт.) та системи моніторингу фізіологічних показників одного пацієнта (5 шт.) на загальну суму 659 100 грн. Придбано також комплект обладнання для проведення дослідження методом ІФА (імуноферментного аналізу) загальною вартістю 253 300 грн. Таким чином, загальна сума видатків з бюджету громади складає 2 108 800 грн. На залишкову суму, яка становить 391 200 грн, Калинівська центральна районна лікарня планує придбати ще кисневу станцію.

Крім того, на березневій сесії також з бюджету Калинівської міської ОТГ було виділено кошти на придбання будівельних матеріалів для проведення ремонтних робіт в інфекційному відділенні КП «Калинівська центральна районна лікарня» Калинівської районної ради в сумі 400 тис. грн.

Враховуючи епідемічну ситуацію в нашому регіоні та продовження адаптивного карантину до 31 липня, просимо всіх бути відповідальними, дотримуватись карантинних обмежень та не нехтувати власною безпекою.

Бережіть себе, своїх рідних та будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь