Пошук

Звернення Калинівської міської ради щодо вжиття заходів з метою недопущення звільнення від сплати земельного податку окремих суб’єктів господарювання, зокрема, АТ «Укрзалізниця»

Дата: 02.07.2020 16:48
Кількість переглядів: 453

Фото без описуФото без описуФото без описуЗа ініціативи Асоціації міст України підготовлено звернення Калинівської міської ради до Президента України В. Зеленського, Голови Верховної Ради України Д. Разумкова, Прем’єр-міністра України Д. Шмигаля, голови депутатської фракції політичної партії «Слуга народу» Д. Арахамії щодо вжиття заходів з метою недопущення звільнення від сплати земельного податку окремих суб’єктів господарювання, зокрема, АТ «Укрзалізниця». У зверненні депутати висловили занепокоєння щодо зареєстрованого у Верховній Раді України проєкту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо збалансування наповнення місцевих бюджетів» від 18.06.2020 року №3679, в якому пропонується знову надати податкові пільги по оподаткуванню земельних ділянок залізничного транспорту. У зверненні зазначено, що втрати бюджету Калинівської міської ОТГ складуть більше 13,7 млн грн, що призведе до його розбалансування та негативно вплине на своєчасність здійснення виплат життєво важливих для громади видатків.

Під час засідання 62 (позачергової) сесії Калинівської міської ради 7 скликання, яке відбулось 02 липня, депутатами одноголосно ухвалено рішення «Про розгляд звернення Калинівської міської ради щодо вжиття заходів з метою недопущення звільнення від сплати земельного податку окремих суб’єктів господарювання», яке буде оприлюднене у встановлені строки на офіційному сайті Калинівської міської об’єднаної територіальної громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь