Пошук

Урочисте зібрання з нагоди присвоєння Патраку Григорію Степановичу звання «Почесний громадянин Калинівської міської об’єднаної територіальної громади»

Дата: 25.06.2020 17:46
Кількість переглядів: 395

Сьогодні в приміщенні Калинівської міської ради відбулось урочисте зібрання з нагоди присвоєння Патраку Григорію Степановичу звання «Почесний громадянин Калинівської міської об’єднаної територіальної громади» - найвищої відзнаки нашої громади.
Григорій Степанович все своє життя присвятив культурно-просвітницькій та творчій діяльності. Самобутній композитор, талановитий поет, гарний співак, вправний диригент, хормейстер, музика-скрипаль, художник, який створив та керував багатьма хорами, аматорськими колективами, є лауреатом багатьох фестивалів та конкурсів, автором збірок музичних та поетичних творів, і одним із перших, хто отримав звання заслуженого працівника культури України в Калинівці.
Вручаючи відзнаку та посвідчення, міський голова Анатолій Шамалюк від імені депутатського корпусу та усіх калинівчан подякував Григорію Патраку за вагомий особистий внесок у розвиток культурно-мистецького та громадського життя Калинівської громади, багаторічну, невтомну творчу працю, активну громадську діяльність, популяризацію української пісні і українського слова та побажав міцного здоров’я, щастя, радості, наснаги, затишку в родинному колі, благополуччя і ще довгих років життя в такому ж оптимістичному настрої.
Завітав привітати із визначною подією Григорія Степановича народний депутат України Петро Юрчишин, який минулого року першим отримав звання Почесного громадянина Калинівської міської об’єднаної територіальної громади.
Також привітав Григорія Патрака начальник Центрального міжрегіонального відділу Управління забезпечення релалізації політики національної пам’яті в регіонах Українського інституту національної пам’яті Богдан Галайко.
Багато гарних слів лунало на адресу поважного митця від культурно-мистецької родини Калинівщини, депутатів Калинівської міської ради, друзів, рідних та близьких.

Тож прийміть, шановний Григорію Степановичу, вітання від усієї Калинівської міської об’єднаної територіальної громади, почесним громадянином якої Вас всі вважають вже давно. Міцного Вам здоров’я, творчих успіхів, натхнення та багато-багато років життя у мирі, щасті, добрі та радості!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь