Пошук

Вітання трудового колективу швейного підприємства ПрАТ «Калина» з Днем працівників легкої промисловості

Дата: 12.06.2020 19:39
Кількість переглядів: 704

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуНапередодні Дня працівників легкої промисловості, який традиційно відзначається у другу неділю червня, приймав вітання з професійним святом трудовий колектив спільного німецько-українського швейного підприємства ПрАТ «Калина». В зв’язку з карантинними обмеженнями керівництво міста та району, а також помічники народного депутата України Петра Юрчишина вітали працівників швейної фабрики безпосередньо за їх робочими місцями у трьох швейних цехах.

Міський голова Анатолій Шамалюк подякував високопрофесійному, переважно жіночому колективу підприємства, що нині нараховує 250 працівників, за сумлінну та зовсім нелегку працю у досить складних економічних умовах, в яких опинилась вся промисловість країни, в тому числі і легка.

«Сьогодні швейне підприємство «Калина» є візитівкою Калинівської міської об’єднаної територіальної громади не лише в Україні, а й у багатьох країнах Європи, адже виготовлена вами продукція є конкурентною на європейському ринку завдяки високій якості та вашій майстерності. Велика вам подяка за те, що першими прийшли на допомогу нашій громаді у боротьбі з COVID-19, пошивши у максимально короткі строки на виділені з бюджету Калинівської міської ОТГ кошти 25 600 захисних масок, які були роздані безкоштовно мешканцям у міській аптеці, а також надані підприємствам та установам, що надають послуги у сфері життєзабезпечення населення. Дуже хотілось би, щоб засоби індивідуального захисту виготовлялись саме на вашому підприємстві, а не закуплялись в інших країнах, це б дало можливість не зупиняти виробництво під час пандемії коронавірусу, зберегти робочі місця та розвивати галузь легкої промисловості у нашій громаді.

Нехай ваша праця буде якомога легшою, а виготовлена продукція користується величезним попитом. Міцного вам здоров’я, миру, добра, злагоди та достатку вашим родинам! Нових досягнень у вашій діяльності, вигідних угод, постійних замовлень та високих заробітних плат!», - сказав у вітальному слові Анатолій Шамалюк.

За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток підприємства та з нагоди Дня працівників легкої промисловості грамотами Калинівської міської ради, квітами та грошовими винагородами відзначено шестеро найкращих працівників ПрАТ «Калина».

Також подяки і грошові винагороди кращим представникам трудового колективу підприємства вручили помічники народного депутата України Петра Юрчишина – Сергій Зінов та Віталій Оліх.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних