Пошук

Вітання трудового колективу швейного підприємства ПрАТ «Калина» з Днем працівників легкої промисловості

Дата: 12.06.2020 19:39
Кількість переглядів: 683

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуНапередодні Дня працівників легкої промисловості, який традиційно відзначається у другу неділю червня, приймав вітання з професійним святом трудовий колектив спільного німецько-українського швейного підприємства ПрАТ «Калина». В зв’язку з карантинними обмеженнями керівництво міста та району, а також помічники народного депутата України Петра Юрчишина вітали працівників швейної фабрики безпосередньо за їх робочими місцями у трьох швейних цехах.

Міський голова Анатолій Шамалюк подякував високопрофесійному, переважно жіночому колективу підприємства, що нині нараховує 250 працівників, за сумлінну та зовсім нелегку працю у досить складних економічних умовах, в яких опинилась вся промисловість країни, в тому числі і легка.

«Сьогодні швейне підприємство «Калина» є візитівкою Калинівської міської об’єднаної територіальної громади не лише в Україні, а й у багатьох країнах Європи, адже виготовлена вами продукція є конкурентною на європейському ринку завдяки високій якості та вашій майстерності. Велика вам подяка за те, що першими прийшли на допомогу нашій громаді у боротьбі з COVID-19, пошивши у максимально короткі строки на виділені з бюджету Калинівської міської ОТГ кошти 25 600 захисних масок, які були роздані безкоштовно мешканцям у міській аптеці, а також надані підприємствам та установам, що надають послуги у сфері життєзабезпечення населення. Дуже хотілось би, щоб засоби індивідуального захисту виготовлялись саме на вашому підприємстві, а не закуплялись в інших країнах, це б дало можливість не зупиняти виробництво під час пандемії коронавірусу, зберегти робочі місця та розвивати галузь легкої промисловості у нашій громаді.

Нехай ваша праця буде якомога легшою, а виготовлена продукція користується величезним попитом. Міцного вам здоров’я, миру, добра, злагоди та достатку вашим родинам! Нових досягнень у вашій діяльності, вигідних угод, постійних замовлень та високих заробітних плат!», - сказав у вітальному слові Анатолій Шамалюк.

За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток підприємства та з нагоди Дня працівників легкої промисловості грамотами Калинівської міської ради, квітами та грошовими винагородами відзначено шестеро найкращих працівників ПрАТ «Калина».

Також подяки і грошові винагороди кращим представникам трудового колективу підприємства вручили помічники народного депутата України Петра Юрчишина – Сергій Зінов та Віталій Оліх.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь