Пошук

ON-LINE творчий табір «Країна дитячих мрій» у КЗ «Будинок дитячої творчості Калинівської міської об’єднаної територіальної громади» відділу освіти Калинівської міської ради

Дата: 12.06.2020 13:53
Кількість переглядів: 420

Фото без описуФото без опису

Фото без описуЛіто – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів. Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером –  залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг. Аби активні та творчі діти нашої громади під час літнього відпочинку в умовах карантину займались цікавими справами, розвивали свої таланти та здібності, КЗ «Будинок дитячої творчості Калинівської міської об’єднаної територіальної громади» відділу освіти Калинівської міської ради започаткував з 1 по 19 червня ON-LINE творчий табір «Країна дитячих мрій».

Як зазначає директор Будинку дитячої творчості Олена Мусієнко, педагоги закладу докладають максимум зусиль, щоб урізноманітнити дозвілля дітей цікавими, захоплюючими, корисними марафонами, флешмобами, челенджами, фотоконкурсами, вікторинами, іграми.

«В нас проводяться онлайн майстер-класи з виготовлення поробок у різних техніках виконання та з використанням будь-яких матеріалів. Відбулись творчі конкурси «Логотип-рекламний банер магазина «Школярик», «Орнаменти на папері» від магазину «Рукодільниця», «Мешканці океанів». Стартують також конкурси «Майстер на всі руки» від магазину «Майстер» та «За що я люблю «Аврору». Дитяча творчість в таборі приносить не лише задоволення та корисні навички у роботі з різними матеріалами, а й приємні сюрпризи – подаруночки від спонсорів, а саме магазинів «Школярик», «Рукодільниця», «Майстер», «Аврора», адміністраціям яких ми особливо вдячні за підтримку талановитих дітей Калинівської міської ОТГ», - додає Олена Мусієнко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь