Пошук

Ремонт дворової каналізаційної мережі по вул. Машинобудівників, 6,9

Дата: 11.06.2020 17:07
Кількість переглядів: 375

Фото без описуВ зв’язку із постійним забиттям каналізаційних мереж будинків №6, №9 по вул. Машинобудівників та повним зношенням зовнішньобудинкової мережі на даній прибудинковій території періодично спостерігається витік нечистот. З метою ліквідації цієї проблеми КП «Житловик» м. Калинівка, на умовах співфінансування із мешканцями двох будинків, розпочало ремонт дворової каналізаційної мережі, зокрема заміну старої каналізаційної труби протяжністю 16 м на ПВХ-трубу.

Зважаючи на збільшення кількості аварій на мережах водовідведення, пов’язаних із засміченнями та потраплянням до системи сторонніх предметів, КП «Житловик» м. Калинівка звертається до мешканців багатоквартирних будинків не допускати потрапляння до каналізації різного роду предметів та речовин, що заборонені правилами користування каналізаційними мережами (харчові відходи, предмети особистої гігієни, ганчір’я, інше сміття).

Нецільове використання сантехнічних вузлів призводить до погіршення роботи внутрішньобудинкових мереж каналізації, а також засмічення зовнішньобудинкової мережі. Потім це стає причиною зменшення прохідності каналізаційних трубопроводів і виникнення аварійних ситуацій. Через засмічення стічні води піднімаються на поверхню, відбувається вилив нечистот, у тому числі до підвалів житлових будинків. Переважної більшості проблем можна уникнути, якщо навчитися грамотному водокористуванню. У першу чергу, необхідно відділяти тверді відходи від рідких. Неприпустимо засмічувати очисну систему такими відходами і в таких обсягах, з якими вона просто не здатна впоратися.

Пам’ятайте головне - каналізація призначена для відведення стоків і рідких відходів від житлових будинків!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь