Пошук

Державна прикордонна служба України нагадує, що після в’їзду із-за кордону (окупованих територій) передбачений карантин!

Дата: 05.06.2020 10:06
Кількість переглядів: 378

Фото без описуПроводиться температурний скринінг у всіх осіб, які прямують на в’їзд в Україну. Після в’їзду в Україну і громадяни нашої країни, і іноземці в обов’язковому порядку мають проходити 14-денний карантин. Для цього вони мають встановити додаток «Дій вдома», тобто підтвердити своє добровільне рішення на самоізоляцію, або ж у разі невстановлення додатку направляються на обсервацію у заздалегідь визначені обласними (Київською міською) державними адміністраціями місця.

Нагадаємо, сама перевірка встановлення застосунку «Дій вдома» відбувається у місці проходження паспортного контролю. Особа, яка перетинає кордон, має надати паспорт, повідомити свій номер телефону, який буде активним наступні 14 днів та використовується для «Дій вдома» і адресу самоізоляції для фіксації в інформаційній системі ДПСУ, після чого показати екран свого телефону із активним застосунком «Дій вдома».

Детальну інформацію щодо застосунку «Дій вдома» можна знайти на інформаційних стендах, що є у кожному нині діючому пункті пропуску.

Якщо особа не встановила застосунок «Дій вдома», вона спрямовується до обсерватора (ізолятора) відповідно до встановленої процедури. Для цього необхідно звернутися до працівників поліції та/або місцевих органів влади, які несуть службу в пунктах перетину державного кордону.

Про осіб, які відмовилися проходити інкубаційний період на самоізоляції чи обсервації, а також тих, хто порушив правила карантину, співробітники Держприкордонслужби відразу повідомляють Нацполіцію та санітарно-карантинні підрозділи.

Загалом з початку введення таких заходів у пунктах пропуску прикордонники виявили понад 120 осіб, які порушили 14-денний карантин. Інформацію щодо них передали поліції. Нагадаємо, за таке порушення ст.44-3 КУпАП передбачає штраф від 17 тис. грн.

Детальніше з питаннями щодо карантину (у межах компетенції Держприкордонслужби України) можна ознайомитися за посиланням: https://dpsu.gov.ua/ua/Pitannya-vidpovidi-/

???? https://is.gd/GUhiiR

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних