Пошук

Продовжуємо реформу «Нова українська школа»

Дата: 04.06.2020 17:15
Кількість переглядів: 354

Відділу освіти Калинівської міської ради надано субвенцію з місцевого бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету у сумі 777 465 грн, яка спрямовується на закупівлю засобів навчання та обладнання, у тому числі комп’ютерного, і сучасних меблів для навчальних кабінетів початкової школи.

Головною умовою надання субвенції з державного бюджету є співфінансування для закладів освіти об’єднаних територіальних громад не більш як 90% - за рахунок державної субвенції та не менш як 10% - за рахунок коштів місцевих бюджетів. Тому, відповідно до рішення 60 сесії Калинівської міської ради 7 скликання від 28 травня 2020 року №89, з бюджету Калинівської міської ОТГ відділу освіти було виділено 341 515 грн, що становить 44 % від загальної суми.

Всі кошти будуть спрямовані на придбання одномісних парт, ноутбуків, принтерів та телевізорів. Відділом освіти Калинівської міської ради вже оголошено тендерні процедури на закупівлю засобів навчання, обладнання (крім комп’ютерного) та сучасних меблів для навчальних кабінетів початкової школи. На черзі – оголошення торгів на закупівлю комп’ютерного та цифрового обладнання (ноутбуків, телевізорів Smart TV, БФП).

Завдяки спільним зусиллям держави та місцевого самоврядування маленькі мешканці нашої громади у вересні цього року зможуть розпочати навчання у належно обладнаних класах та отримувати якісні освітні послуги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь