Пошук

Поетапне відновлення роботи закладів дошкільної освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади в умовах адаптивного карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID – 19)

Дата: 03.06.2020 15:53
Кількість переглядів: 342

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуВідновлення роботи закладів дошкільної освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади в умовах адаптивного карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID – 19) відбувається поетапно з виконанням протиепідемічних заходів, визначених рекомендаціями Міністерства охорони здоров’я та Міністерства освіти і науки України.
Наразі, заклади дошкільної освіти громади забезпечені необхідною кількістю засобів індивідуального захисту, антисептиками, термометрами, одноразовими (паперовими) рушничками, дезінфікуючими засобами, на придбання яких з бюджету Калинівської міської ОТГ було виділено кошти в сумі 81 873 грн.
Наявні окремі контейнери для нейтралізації та утилізації використаних засобів індивідуального захисту, проведено обстеження якості питної води.
В працівників закладів дошкільної освіти: №1, №7, №5, №6 м.Калинівка відібрано аналізи на виявлення антитіл до COVID-19.

Відновлення роботи закладів дошкільної освіти почнеться поетапно:
- з 04.06.2020 року – ЗДО №1 та ЗДО №7;
- з 10.06.2020 року – ЗДО №5 та ЗДО №6.

Про терміни відновлення роботи інших закладів дошкільної освіти громади буде повідомлено додатково в зв’язку із завершенням запланованих на літній період ремонтних робіт.

До уваги батьків рекомендації Центру громадського здоров'я України щодо відвідування дитячих садочків в умовах пандемії COVID-19:

Приводячи та забираючи дитину, батьки мають використовувати захисну маску та дотримуватись фізичного дистанціювання (не менше одного метра) з іншими людьми.
Не слід дозволяти дитині брати з собою в садочок іграшки з дому та забирати іграшки з садочка до дому.
Якщо вдома у дитини з’явились респіраторні симптоми (кашель, нежить, біль у горлі), навіть якщо вони ледь виражені, не слід вести малюка до садочка. Так ви наражатимете на небезпеку вихователів, інших дітей та їх родини. У випадку респіраторних симптомів у дитини обов’язково зверніться до сімейного лікаря або педіатра.
Використовуючи антисептики для рук, слід звертати увагу з якого віку, за інструкцією виробника, цим засобом може користуватися дитина.
Саме батьки мають бути прикладом для дитини щодо правил дотримання фізичного дистанціювання, гігієни рук, респіраторної гігієни та етикету кашлю.
Важливо навчати дитину цим правилам. Це можна робити в ігровій формі або використовуючи розроблені дидактичні матеріали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь