Пошук

Призначення нового керівника КП «Калинівкаводоканал» Калинівської міської ради

Дата: 01.06.2020 14:38
Кількість переглядів: 514

Відповідно до рішення 60 сесії Калинівської міської ради 7 скликання від 28 травня 2020 року №99 до комунальної власності Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади прийнято КП «Калинівкаводоканал» Калинівської районної ради.

Сьогодні заступник міського голови Олександр Щьов представив працівникам комунального підприємства директора КП «Калинівкаводоканал» Калинівської міської ради Олега Гилюка. Познайомившись з трудовим колективом, новий керівник закликав колег працювати та вирішувати існуючі на підприємстві проблеми разом.

Вітаючи новопризначеного очільника комунального підприємства, заступник міського голови Олександр Щьов зазначив: «Переконаний, що Ваші професійні якості, цілеспрямованість, новітні погляди на управління сприятимуть подальшому розвитку діяльності підприємства і виведуть його на якісно новий рівень».

Також Олександр Щьов подякував Петру Шиманському, який очолював КП «Калинівкаводоканал» Калинівської районної ради протягом останніх років та працював у даній галузі з 1982 року, бравши участь ще у будівництві комунального підприємства.

Бажаємо новопризначеному керівнику і всьому колективу успіхів, сил та наснаги у діяльності, щоб КП «Калинівкаводоканал» Калинівської міської ради працювало, розвивалось та надавало якісні послуги мешканцям нашої громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь