Пошук

З Міжнародним днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2020 10:33
Кількість переглядів: 343

Дорогі діти та шановні батьки!

Традиційно, 1 червня, разом із усім світом ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей.

Діти – це Божий дар, велике щастя, радість, втіха, наш найдорожчий скарб та наше майбутнє. Для батьків дитина є не лише продовженням їхнього роду, а насамперед, можливістю проявити батьківську любов, ніжність, турботу та особливу радість піклування.

Діти – це майбутнє України, нове покоління, яке приймає традиції, культуру та звичаї. Саме тому наш святий обов’язок подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей маленьких українців, забезпечити їм належний рівень навчання, виховання і дотримання прав дитинства.

Шановні батьки, бабусі й дідусі, педагоги, саме від вас залежить, яким буде дитинство наших дітей, ким вони виростуть і яке місце посядуть у дорослому житті. Давайте оточимо усіх діточок любов’ю і турботою, зігріємо теплом своїх сердець, наповнимо їх життя радістю і впевненістю у собі.

Дорогі діти, ви — наша гордість і надія! Саме для вас ми змінюємо нашу громаду, покращуємо її інфраструктуру, створюємо найкращі умови для вашого навчання, виховання та дозвілля. Адже в майбутньому ви розвиватимете Калинівську міську ОТГ для наступних поколінь.

Міцного вам здоров'я, мирного неба, сонячних днів, успіхів у навчанні, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул! Нехай здійсняться всі ваші мрії та задуми, а роки дитинства будуть яскравими і незабутніми!

 

З повагою,

міський голова  Анатолій Шамалюк.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь