Пошук

З Днем міста, рідна Калинівко!

Дата: 31.05.2020 13:13
Кількість переглядів: 452

Фото без описуДорогі калинівчани!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня нашого міста!

День міста – завжди хвилююча подія для його мешканців. Це свято улюблене та шановане усіма калинівчанами. Воно об’єднує тих, кому дороге наше місто, хто відчуває себе частинкою великої калинівської родини, хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди.

Найбільша гордість нашої Калинівки – це, звичайно, її мешканці, які творять історію міста, його традиції та особливий колорит. Сампе завдяки вашій самовідданій та наполегливій щоденній праці, вашим вмінням, знанням і талантам, активній громадянській позиції, наше місто постійно зростає: змінюються вулиці, покращується благоустрій, осучаснюється інфраструктура, розвиваються економіка, освіта, медицина, спорт.

Сьогодні про Калинівку знають не лише в області, але й у різних куточках України. Ми йдемо в ногу з часом, дбаємо, щоб наше місто змінювалося не тільки за формою, але й за змістом. Воно стає більш красивим, затишним, комфортним, впорядкованим, сучасним, і це є беззаперечним доказом того, що ми – одна сім’я, яка любить свій спільний дім та дбає про нього.

У ці непрості для нашої держави часи нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

Тож з нагоди Дня міста від усієї душі вітаю всіх калинівчан та щиро бажаю міцного здоров’я, родинного щастя, мирного неба, благополуччя та здійснення найзаповітніших мрій! Божого вам благословення та нових звершень!

Нехай зростає та процвітає наше улюблене місто! Хай щастя, любов і достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу громаду!

Зі святом, дорога Калинівська громадо!

З Днем народження, рідне місто Калинівка!

 

З повагою,

міський голова  Анатолій Шамалюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних