Пошук

Вітання зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 29.05.2020 10:55
Кількість переглядів: 375

Фото без описуДорогі учні та випускники! Шановні вчителі і батьки!

Щиро вітаю вас зі святом Останнього дзвоника!

Цьогоріч навчальний рік в нашій громаді, як і у всій державі, завершується без святкових урочистостей, без шкільного вальсу, без загальних фотосесій, дружніх обіймів, але з радістю та смутком водночас, з надіями і сподіваннями на краще, з вірою у майбутнє.

В зв'язку з карантинними обмеженнями цей рік був нелегким випробуванням для учнів, вчителів та батьків. Проте, онлайн-уроки та дистанційне навчання продемонстрували прекрасний пізнавальний потенціал, наполегливість, здібність і креативність усіх учасників освітнього процесу. Розумію, що дітям не вистачало живого спілкування, веселих перерв, дружніх зустрічей, педагогам бракувало традиційних уроків та оцінювання знань, але завдяки взаєморозумінню, допомоги, підтримки один одного навчальний рік 2019-2020 в нашій громаді завершився вчасно та успішно.

Звертаючись з вітальним словом онлайн, випускникам шкіл хочу побажати успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання та вступні іспити, реалізувати власні здібності, таланти, бути гідними творцями свого життя і справжніми патріотами нашої держави. Наполегливості вам у здійсненні ваших задумів, впевненості у власних силах, невичерпного завзяття, цілеспрямованості, від яких залежить ваше майбутнє і майбутнє рідної громади та України.

Всім школярам бажаю гарно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, сил та позитиву перед початком нового навчального року.

Щира подяка педагогам за самовіддану працю, невтомний творчий пошук, терпіння, розуміння, турботу, віру в здібності і таланти своїх учнів.

Особливо вдячний батькам школярів за активну допомогу та участь в організації навчально-виховного процесу, зокрема, за успішне впровадження та перебіг дистанційної форми навчання. Бажаю, щоб ваші діти обов’язково виправдали надії та стали вашим гідним продовженням.

Миру всім, міцного здоров'я, щастя, добра, злагоди та здійснення всіх ваших мрій!

 

З повагою,

міський голова   Анатолій Шамалюк.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь