Пошук

Вітаємо зі славним ювілеєм!

Дата: 26.05.2020 16:18
Кількість переглядів: 433

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуНапевно, кожен із нас з особливим трепетом згадує свою першу вчительку – справжнього, доброго друга, мудрого порадника та наставника. Колишні учні Ольги Василівни Гуменчук (Кримчук) вважають, що їм дуже поталанило, коли вони потрапили саме до її класу, адже для них вона стала другою мамою та беззаперечним авторитетом. Майже 45 років життя Ольга Василівна присвятила навчанню та вихованню підростаючого покоління, працюючи вчителем початкових класів у Дружелюбівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, а після виходу на заслужений відпочинок, за проханням адміністрації школи, продовжувала передавати свої знання та тепло душі дітям, яких любила понад усе.

Нелегкими життєвими стежками вела її доля. В родині Ольги Василівни виховувалось п'ятеро дітей, і троє з них, здобувши освіту за наполяганням батька, стали педагогами. Пройшовши важкі випробування воєнним лихоліттям та труднощами післявоєнної відбудови, вона зберегла в своїй душі доброту та любов, якими ділиться досі не лише з бувшими учнями, а й з усіма односельчанами.

Сьогодні, з нагоди 90-річчя, Ольгу Василівну, крім родичів, друзів, сусідів, колишніх учнів, привітали народний депутат України Петро Юрчишин, міський голова Анатолій Шамалюк, директор Дружелюбівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Галина Ярова, помічники-консультанти народного депутата Сергій Зінов та Віталій Оліх. Вручивши ювілярці квіти та подарунки, гості щиро подякували за її багаторічну, сумлінну, невтомну працю та гарне виховання не одного покоління дітей с. Дружелюбівка. Ольга Василівна ж повідала свій секрет виховання – любов та повага до кожної дитини, а також цінування її особистості.

Від імені Калинівської міської об'єднаної територіальної громади прийміть, шановна Ольго Василівно, найщиріші побажання міцного здоров'я, щастя, мирного неба, бадьорості та оптимізму! Нехай рідні люди радують Вас своєю турботою та увагою, а кожен день дарує лише радість та добрий настрій!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь