Пошук

Порядок денний 60-ої сесії Калинівської міської ради 7-го скликання 28 травня 2020 року

Дата: 22.05.2020 11:01
Кількість переглядів: 529

Фото без опису

1. Про інформації керівників комунальних підприємств міста.

2. Про присвоєння звання «Почесний громадянин Калинівської міської об’єднаної територіальної громади» Патраку Григорію Степановичу, заслуженому працівнику культури України.

3. Про внесення доповнень до рішень 17-ої (позачергової) сесії Калинівської міської ради 7-го скликання від 09.12.2016р. № 285 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку населених пунктів Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2017 – 2020 роки» та № 286 «Про затвердження Програми розвитку житлово - комунального господарства та благоустрою населених пунктів Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2017 – 2020 роки».

4. Про внесення змін до п. 2 Заходів Програми соціального захисту населення населених пунктів Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

5. Про затвердження положення про тендерний комітет, склад тендерного комітету та положення про уповноважену особу з питань організації та проведення спрощеної процедури закупівель.

6. Про внесення змін до додатку 6 Програми розвитку охорони здоров’я Калинівської об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки.

7. Про затвердження уточненого фінансового плану Комунального підприємства «Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Калинівської міської ради за І квартал 2020 року.

8. Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства «Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Калинівської міської ради за І квартал 2020 року.

9. Про внесення доповнень до Програми запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха на території Калинівської об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки.

10. Про результати ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності відділу освіти Калинівської міської ради за період з 01 січня 2017 по 30 листопада 2019 року.

11. Про затвердження звіту про виконання бюджету Калинівської міської об’єднаної територіальної громади за І квартал 2020 року.

12. Про внесення змін до бюджету Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

13. Про встановлення ставок місцевих податків та зборів на території населених пунктів Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік.

14. Про регулювання земельних відносин.

14.1. Про внесення змін до деяких рішень міської ради.

14.2. Про скасування рішення № 16 57-ої сесії 7-го скликання від 16.01.2020р. «Про передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «Укрхімресурс» та виготовлення технічної документації із землеустрою щодо її поділу.

14.3. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості).

14.4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу їх у власність і в оренду.

14.5. Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

14.6. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та в оренду.

14.7. Про затвердження протоколів та рішень постійно діючої узгоджувальної комісії по вибору земельних ділянок для суспільних потреб, будівництва житлових будинків, розміщення малих архітектурних форм та розгляду земельних спорів виконавчого комітету Калинівської міської ради.

14.8. Про припинення дії договору оренди.

14.9. Про надання дозволу на виготовлення планів зонування населених пунктів Калинівської міської об’єднаної територіальної громади.

15. Про скасування рішення виконавчого комітету Калинівської міської ради № 56 від 24.02.2010р. «Про надання дозволу на проектування, будівництво та експлуатацію повітряних та внутрішньобудинкових ліній волоконно-оптичної мережі ТОВ «Твін-Інет».

16. Про прийняття до комунальної власності Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади КП «Калинівкаводоканал» Калинівської районної ради.

17. Про внесення змін до Додатку 1 Програми розвитку позашкільної освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на період 2019-2023 роки.

18. Про встановлення розмірів орендної плати та плати за встановлення земельних сервітутів за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади.

19. Про затвердження Регламенту відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Калинівської міської ради.

20. Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами в Калинівській міській об’єднаній територіальній громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь