Пошук

Незабаром буде розпочато капітальний ремонт будівлі Дружелюбівської амбулаторії загальної практики - сімейної медицини

Дата: 20.05.2020 16:18
Кількість переглядів: 399

Фото без описуФото без описуНайближчим часом, після завершення процедури відкритих торгів, буде розпочато капітальний ремонт будівлі Дружелюбівської амбулаторії загальної практики - сімейної медицини. Заплановані роботи, зокрема, утеплення фасаду та горищного перекриття, заміна віконних та дверних блоків, встановлення твердопаливного котла, проводитимуться на умовах співфінансування. На проведення зазначених ремонтних робіт, вартість яких становить 3 930 138 гривень, з державного бюджету виділено кошти в сумі 3 747 351 гривня, решту коштів виділено з бюджету Калинівської міської ОТГ.

Відповідно до наказу Міністерства розвитку громад та території України від 27.12.2019 року № 337 за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток охорони здоров’я в сільській місцевості виділено кошти на проведення реконструкцій та капітальних ремонтів амбулаторій загальної практики - сімейної медицини в розмірі 90% від кошторису, решту 10% - вимагається співфінансування від органів місцевого самоврядування.

Як зазначає головний лікар Калинівського міського центру ПМСД Василь Македонський, таких амбулаторій по області нараховується 8, в тому числі Дружелюбівська амбулаторія загальної практики - сімейної медицини. Список амбулаторій формувався на основі попередньо проведених капітальних ремонтів за кошти місцевого бюджету, адже в 2018 році в Дружелюбівській амбулаторії ЗПСМ було проведено капітальний ремонт кабінетів за рахунок коштів бюджету Калинівської міської ОТГ загальною вартістю 268 513 грн.

Саме тому, завдяки небайдужому ставленню Калинівської міської ради до потреб закладів охорони здоров’я, що розташовані в сільській місцевості, в цьому році за кошти державного бюджету буде повністю завершено ремонт даної установи. А якщо врахувати, що в цей ремонт включені роботи з термомодернізації, це не лише покращить зовнішній вигляд будівлі, але й в подальшому зекономить бюджетні кошти на енергоносії – підсумовує Василь Македонський.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь