Пошук

«Вінницягаз» нагадує строки та способи оплати послуги розподілу газу

Дата: 15.05.2020 11:16
Кількість переглядів: 291

АТ «Вінницягаз» повідомляє, що з січня по квітень 2020 року за доставку газу розрахувалися понад 80 % споживачів Вінниччини. Це свідчить про обізнаність споживачів з новим порядком оплати та налагоджений зворотній зв’язок АТ «Вінницягаз» з клієнтами. Однак, до 20 травня - час сплатити травневі рахунки.

Для забезпечення безвідмовної роботи усієї інфраструктури «Вінницягаз» в умовах карантину працює в надзвичайному режимі, забезпечує безаварійне та безперебійне постачання газу в регіоні.

Від вчасної оплати споживачами отриманої послуги розподілу газу залежать стан газорозподільних мереж та їх обслуговування, робота аварійно-диспетчерської та інших служб підприємства, дистанційне обслуговування споживачів Центрами обслуговування клієнтів тощо.

Компанія вдячна споживачам, які в такий непростий час знайшли можливість вчасно розрахуватись за послугу доставки газу. Адже неплатежі ведуть до виникнення критичної ситуації на підприємстві, а для споживачів – це накопичення боргів, які потім буде складно враз погасити.

Нагадуємо, що рахунок за розподіл газу має бути оплачений до 20 числа місяця, в якому споживач отримує послугу. Тобто, за травень – до 20 травня. При цьому не обов’язково чекати паперового рахунку.

Клієнти «Вінницягаз» мають можливість завантажити рахунки і сплачувати за газ та його розподіл дистанційно, не виходячи з дому, без черг та зайвої трати часу.

Це можна зробити у зручний час за допомогою онлайн-сервісів компанії, а також цілого ряду платіжних систем.

До ваших послуг:

? Особистий кабінет на сайті 104.ua http://bit.ly/cabinet104

? Чат-бот «7104ua» у Viber http://bit.ly/7104uaViber

? Мобільний додаток 104Mobile для Android
http://bit.ly/104Android

? Мобільний додаток 104Mobile Light для iPhone http://bit.ly/104iPhone

? система інтернет-платежів Portmone.com ;

? сервіс онлайн-платежів iPay.ua https://www.ipay.ua/ua/bills/rgc_vinnicagaz;

? інтернет-послуги "Ощад 24", "ПриватБанк" (розрахунок будь-якою карткою) https://next.privat24.ua/payments/form/{"token" : "a95ee2c247d566ef469088b558f0f2ect6nv5p77"} ;

? платіжна система Центру муніципальних систем управління https://www.pay.vn.ua/ тощо.

 

Рахунки, при потребі, можна завантажити у Особистому кабінеті на сайті 104.ua, мобільних додатках 104Mobile та 104Mobile Light, чат-боті 7104ua у Viber.

Своєчасна оплата – запорука безаварійної та безперебійної доставки газу у кожну оселю.

????Детально про оплату доставки газу тут: https://vn.104.ua/ua/services/zaplatiti-za-gaz/jak-splatiti-za-rozpodil-gazu/id/porjadok-oplati-poslugi-rozpodilu-prirodnogo-gazu-37110

 

Для зручності клієнтів «Вінницягаз» запроваджено експрес-реєстрацію Особистого кабінету, яким уже користуються понад 167 тис. споживачів газу Вінниччини. Щоб пройти експрес-реєстрацію, достатньо подзвонити зі смартфона до контакт-центру за номером 067-01-10-104 і повідомити оператору номер особового рахунку та останню суму оплати або номер лічильника. Оператори самі зареєструють кабінет, а споживач в СМС отримає логін та пароль до нього, а також посилання, за яким потрібно перейти для активації профілю. Все просто!

Аварійно - диспетчерська служба, ремонтні бригади та інші підрозділи АТ «Вінницягаз» 24 години на добу, 7 днів на тиждень слідкують за роботою усієї газорозподільної системи області. Виїжджають на виклики 104, локалізують витоки газу, усувають аварійні ситуації, ремонтують газопроводи, обслуговують газорегулююче обладнання. Функціонують Центри обслуговування клієнтів та інші служби. Проводиться уся необхідна робота, щоб у домівках споживачів був газ.

Робота усієї цієї інфраструктури залежить від свідомості кожного споживача та вчасної сплати за доставку газу у кожну оселю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь