Пошук

Роз’яснення відділу освіти Калинівської міської ради про дистанційне завершення навчального року та оцінювання під час карантину

Дата: 05.05.2020 15:50
Кількість переглядів: 339

Фото без описуУ зв’язку з тим, що Уряд продовжив карантин в Україні до 22 травня 2020 року, заклади загальної середньої освіти Калинівської міської ОТГ продовжують навчання за дистанційними технологіями та готуються до завершення навчального року.

У межах академічної автономії, відповідно до частини третьої та четвертої статті 10 Закону України «Про повну загальну середню освіту» питання організації освітнього процесу є внутрішнім питанням кожного закладу загальної середньої освіти. Ще в серпні 2019 року на засіданнях педагогічних рад заклади громади прийняли рішення про структуру 2019-2020 навчального року. Відповідно до цих рішень навчальні заняття триватимуть до 29 травня включно.

Наказом Міністерства освіти і науки України від 30.03.2020 № 463 «Про звільнення від проходження державної підсумкової атестації учнів, які завершують здобуття початкової та базової середньої освіти, у 2019-2020 навчальному році» учні 4 та 9 класів звільнені від проходження державної підсумкової атестації.

За рекомендаціями Міністерства освіти і науки України, з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) заклади не будуть проводити у 2019-2020 навчальному році масові заходи із залученням учасників освітнього процесу, у тому числі останні дзвоники та випускні вечори.

Оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, свідоцтв досягнень, табелів навчальних досягнень учнів буде завершено до 15 червня 2020 року включно. Керівниками закладів розроблено та затверджено графіки видачі випускникам 9-х класів свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, з урахуванням необхідності дотримання протиепідеміологічних вимог.

Батькам учнів 1-8, 10 класів будуть надіслані копії (або фото) відповідних документів електронною поштою або в інший спосіб. Оригінали документів будуть вручені учням у вересні 2020-2021 навчального року.

Учні 11 класів складають ДПА у формі ЗНО. Дати проведення ЗНО залежатимуть від завершення карантину. Якщо карантин завершиться до початку червня, основна сесія тестування пройде між 25 червня та 17 липня. Якщо карантин триватиме до початку серпня, ЗНО відбудеться з 17 серпня до 4 вересня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних