Пошук

Звернення міського голови А. Шамалюка щодо дотримання мешканцями громади карантину у поминальні дні

Дата: 23.04.2020 17:28
Кількість переглядів: 402

Фото без описуНасамперед хочу подякувати всім, хто вже другий місяць сумлінно дотримується всіх карантинних обмежень та робить все, що від нього залежить, аби запобігти поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 на території нашої громади. Знаю, що більшість з вас дослухались до всіх рекомендацій та, попри багатовікові традиції, відсвяткували Великдень вдома, аби убезпечити себе та своїх рідних від цієї підступної та небезпечної хвороби.

Наступним випробуванням для нашої громади будуть поминальні дні 25-26 квітня. Традиційно ми родинами йдемо на кладовище, щоб пом’янути своїх близьких та рідних, які відійшли у вічність. Цьогоріч, в зв’язку зі стрімким поширенням коронавірусної інфекції та втратою внаслідок неї вже двох наших мешканок, ми повинні утриматись від відвідування місць поховань, аби  уберегти себе від інфікування та не наражати на небезпеку оточуючих.

Прошу всіх священників закликати вірян залишитись вдома у ці поминальні дні та долучитись до поминальних богослужінь дистанційно через медіа-ресурси, подавши онлайн записки з іменами своїх спочилих родичів у храми.

Також прошу всіх мешканців громади молитись за померлих рідних у своїх домівках, а місця поховання відвідати вже після покращення ситуації та завершення карантину, який поки що продовжили до 11 травня.

Впевнений, що 6 червня, у Троїцьку поминальну суботу, ми разом із священнослужителями зможемо відвідати кладовища та помолитись за душі наших рідних біля їхніх могил.

Усвідомлюючи безпорадність всього сучасного світу перед коронавірусом, який щодня вбиває сотні людей, не дивлячись на стать, вік, соціальний статус, вкотре закликаю вас бути відповідальними та не ігнорувати правил карантину, адже це єдиний спосіб зберегти власне здоров’я та здоров’я ваших рідних.

Бережіть себе! Залишайтесь вдома!

 

З повагою,

міський голова   Анатолій Шамалюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь