Пошук

На Вінниччині лабораторно підтверджено 241 випадок захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19

Дата: 15.04.2020 14:18
Кількість переглядів: 319

Фото без описуПід час щоденного онлайн брифінгу 15 квітня голова ОДА Владислав Скальський повідомив, що за інформацією Обласного Лабораторного центру, станом на сьогодні, на території області зареєстровано 418 підозр на коронавірусну інфекцію. У 241 випадках виявлений коронавірус, в тому числі, у 15 дітей (6 випадків у м.Вінниці , 4 – у м.Гайсині, у Літинському районі – 1, Чернівецькому – 1, Вінницькому – 1, Томашпільському – 1, Тростянецькому - 1).

Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані у: м. Вінниці - 105, Калинівському районі – 43, Тростянецькому – 15, Вінницькому - 14, Гайсинському - 11, Козятинському – 7, Немирівському, Жмеринському та Ямпільському по 5, Погребищенському та Літинському по 4, Хмільницькому, Томашпільському, Барському, Липовецькому по 3 випадки,в Крижопільському, Могилів-Подільському, Муровано-Куриловецькому по 2,в м. Ладижин , Тиврівському, Тульчинському, Оратівському та Чернівецькому районах по 1 випадку.

Владислав Скальський зазначив: «На даний час в лабораторіях обласного лабораторного Центру є в наявності запас реагентів та ПЛР- тестів на 3100 зразків біологічних матеріалів. Наразі в роботі знаходиться більше ніж 500 зразків відібраних біоматеріалів для дослідження методом полімеразно-ланцюгової реакції».

Джерело: http://www.vin.gov.ua/news/ostanni-novyny/26158-na-vinnychchyni-laboratorno-pidtverdzheno-241vypadok-zakhvoriuvannia-na-koronavirusnu-infektsiiu-covid-19


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь