Пошук

Захисні костюми, щитки та маски для працівників відділення екстреної медичної допомоги

Дата: 07.04.2020 14:43
Кількість переглядів: 2568

Фото без описуФото без описуФото без описуБлагодійну допомогу працівникам Калинівського відділення екстреної медичної допомоги надав керівник СП «Овен» ЛТД - Валентин Голуда. Пропрацювавши багато років в галузі охорони здоров’я та розуміючи теперішню ситуацію із забезпеченням медпрацівників необхідними засобами індивідуального захисту, тим паче бригад швидкої допомоги, які сьогодні знаходяться на передовій у боротьбі з коронавірусом, бувший лікар центральної районної лікарні вирішив підтримати своїх колег та придбав для них 10 захисних костюмів та 10 захисних щитків.

Від Калинівської міської ради працівники відділення екстреної медичної допомоги отримали 300 захисних масок, а раніше, на 59 (позачерговій) сесії Калинівської міської ради 7 скликання, з бюджету Калинівської міської ОТГ було виділено 25 000 грн на придбання 15 комплектів захисних костюмів, засобів індивідуального захисту та гідропульта для обробки спеціалізованого санітарного транспорту та приміщень Калинівського відділення екстреної медичної допомоги.

Міський голова Анатолій Шамалюк запевнив працівників «швидкої» у всебічній підтримці та допомозі від Калинівської міської ради в нелегкий для усієї країни час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь