Пошук

Самоізоляція для тих, хто повернувся з-за кордону

Дата: 30.03.2020 09:40
Кількість переглядів: 457

Останнім часом в Україну з-за кордону повернулись близько 144 тисяч громадян. Сподіваємось, що мешканці Калинівської міської ОТГ, а також Калинівського району, які повернулись додому, дотримуються правил карантину, зокрема, самоізоляції протягом щонайменше 14 днів.

За інформацією відділу комунікації поліції Вінницької області головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області створено вацап-канал за номером 096 525 9590, на який громадяни можуть повідомляти інформацію про порушення карантину особами, які повернулися з-за кордону.
Звертаємося до громадян з проханням дотримуватися правил карантину, а також повідомляти про порушення карантинних заходів на зазначений вацап-канал або на спецлінію 102.

Нагадуємо, що за порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, відповідно до ст.44-3 КУпАП, передбачено накладення штрафу на громадян від 17 до 34 тисяч грн, а на посадових осіб – від 34 тисяч грн до 170 тисяч грн.

Тому суворо дотримуйтесь режиму самоізоляції щонайменше 14 днів після повернення в Україну. Не ходіть в гості та не влаштовуйте гостини вдома, наражаючи на небезпеку інших людей. Будьте відповідальними!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь