Пошук

Деякі підприємці нехтують обмеженнями

Дата: 24.03.2020 16:04
Кількість переглядів: 397

Фото без описуЯк відомо, на території Калинівської міської ОТГ посилено та введено нові обмежувальні заходи, спрямовані на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом СОVID-19.

Хочеться зазначити, що власники та працівники усіх торгівельних закладів, крім продуктових, побутової хімії, засобів зв’язку, аптек та АЗС; торговельних центрів; ринків (крім продовольчої групи товарів); салонів краси, СПА-салонів, перукарень; ресторанів, закладів громадського харчування відповідально віднеслись до заборони надання послуг та припинили свою діяльність на період  карантину.

В зв’язку з тим, що відповідно до рішення районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 22.03.2020 року №9-1 дозволяється діяльність магазинів з продажу автозапчастин, ритуальних послуг, квітів лише через онлайн-сервіс, в режимі доставки, деякі підприємці все-таки вирішили й надалі реалізовувати свої товари, зокрема, автозапчастини, не дотримуючись вимог встановленого режиму роботи зазначених магазинів.

Наголошуємо, що діяльність через онлайн-сервіс передбачає здійснення покупцем замовлення певного товару на сайті магазину, в соціальних мережах, по телефону, оформлення та отримання товару за допомогою послуги доставки. В жодному разі онлайн-сервіс не передбачає роботи магазину у звичному режимі, а також безпосереднього відвідування покупцем магазину та придбання товарів у ньому.

Тому нагадуємо, що у разі невиконання вимог карантинного режиму та законодавства України на порушників чекають штрафи від 17 до 50 тисяч гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь