Пошук

Посилення та введення нових обмежувальних заходів на території громади з 23 березня

Дата: 23.03.2020 13:26
Кількість переглядів: 1112

Фото без описуНа території Калинівської міської ОТГ посилено та введено нові обмежувальні заходи, аби убезпечити мешканців громади і запобігти можливому розповсюдженню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом  СОVID-19.

Відповідно до рішення районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 22.03.2020 року №9-1 починаючи з 23 березня 2020 року до скасування заборони:  

Заборонити продаж на ринках молочної продукції домашнього виробництва (походження), а саме: молока незбираного питного  всіх  видів; сметани, вершків всіх видів; сиру кисломолочного всіх видів; сирів розсильних всіх видів, в тому числі бринзи.

Зупинити діяльність зоомагазинів.

Заборонити проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Забезпечити умови суворого санітарного контролю на продуктовому ринку, впроваджувати, як до працівників, так і до покупців температурний скринінг дистанційним вимірюванням температури, а також санітарний контроль ycix, без виключення, продуктів та тимчасово встановити наступний режим роботи продуктового ринку: з  08 -00 год. до 14-00 год., щоденно крім понеділка (вихідний).

ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ надання послуг по ремонту та обслуговування автомобілів (СТО, шиномонтаж). Діяльність магазинів з продажу автозапчастин,  ритуальних послуг, квітів, дозволяється через онлайн-сервіс, в режимі доставки.

Заборонити виїзну (стихійну) торгівлю в непристосованих для цього місцях  на території населених пунктів.

Більш детально ознайомитись з рішенням районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 22.03.2020 року №9-1 можна за посиланням:

https://rada.info/upload/users_files/04326106/04582b148abecbc6d5df60caa820113c.doc

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь