Пошук

Посилення та введення нових обмежувальних заходів на території Калинівської міської ОТГ

Дата: 18.03.2020 10:28
Кількість переглядів: 443

Фото без описуНа території Калинівської міської ОТГ посилено та введено нові обмежувальні заходи, аби убезпечити мешканців громади і запобігти можливому розповсюдженню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом  СОVID-19.

Відповідно до рішення районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 17.03.2020 року №8-1 починаючи з 18 березня 2020 року до скасування заборони:

Тимчасово зупинити роботу наступних об’єктів загального користування незалежно від форми власності та підпорядкування розташованих на території району та громади до скасування обмежувальних заходів:

- центрів надання адміністративних послуг;

- фітнес-клубів, тренажерних залів, басейнів, спортивних майданчиків, дитячих майданчиків та стадіонів;

- усіх торгівельних закладів, крім продуктових, побутової хімії, аптек та АЗС; - торговельно-розважальних центрів;

- ринків (крім продовольчої групи товарів);

- салонів краси, СПА-салонів, перукарень;

- ресторанів, закладів громадського харчування, в тому числі у готелях, барів, клубів, кафе, дискотек  (в режимі відвідування);

- інших підприємств, закладів та установ незалежно від форми власності, які надають платні послуги населенню, не пов’язані з охороною здоров’я та життєзабезпеченням.

Дозволяється здійснювати роздрібну торгівлю продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, провадити банківську, страхову та телекомунікаційну діяльність, а також торговельну діяльність і діяльність з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Заборонити з 18 березня заселення громадян в готелі та інші заклади готельного типу.

Скасувати ОСОБИСТИЙ прийом громадян в органах соціального захисту населення райдержадміністрацій, міській раді, сільських радах, в тому числі, надання адміністративних послуг соціального характеру через громадські приймальні, «прозорі офіси», Центри надання адміністративних послуг.

Консультування громадян з усіх питань проводити засобами електронних комунікацій, які виключають безпосередній особистий контакт.

Посилити протиепідемічний режим на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форми власності з проведенням поточних дезінфекційних заходів та запровадженням температурного скринінгу працівників.

Забезпечити організацію позмінної роботи працівників, а за технічної можливості - також роботи в режимі реального часу через Інтернет.

Заборонити з 18 березня 2020 року до скасування заборони:

- проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. 

 - з 12 год. 00 хв. 18 березня - регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському  сполученні (крім перевезення легковими автомобілями на некомерційній основі);

- перевезення понад 10 пасажирів одночасно в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах в режимі маршрутного таксі;

- заїзд на територію автостанцій автобусів, які здійснюють перевезення пасажирів у приміському, міжміському та реалізацію власниками автостанцій квитків автомобільним перевізниками, які виконують такі перевезення. 

Скасувати до особливого розпорядження проведення ОСОБИСТИХ прийомів громадян в усіх органах державної влади та органах місцевого самоврядування.    

Ознайомитись з рішенням районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 17.03.2020 року №8-1 можна за посиланням http://kalynivka-rda.gov.ua/news/last_news/id/4405


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних