Пошук

Посилення та введення нових обмежувальних заходів на території Калинівської міської ОТГ

Дата: 18.03.2020 10:28
Кількість переглядів: 427

Фото без описуНа території Калинівської міської ОТГ посилено та введено нові обмежувальні заходи, аби убезпечити мешканців громади і запобігти можливому розповсюдженню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом  СОVID-19.

Відповідно до рішення районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 17.03.2020 року №8-1 починаючи з 18 березня 2020 року до скасування заборони:

Тимчасово зупинити роботу наступних об’єктів загального користування незалежно від форми власності та підпорядкування розташованих на території району та громади до скасування обмежувальних заходів:

- центрів надання адміністративних послуг;

- фітнес-клубів, тренажерних залів, басейнів, спортивних майданчиків, дитячих майданчиків та стадіонів;

- усіх торгівельних закладів, крім продуктових, побутової хімії, аптек та АЗС; - торговельно-розважальних центрів;

- ринків (крім продовольчої групи товарів);

- салонів краси, СПА-салонів, перукарень;

- ресторанів, закладів громадського харчування, в тому числі у готелях, барів, клубів, кафе, дискотек  (в режимі відвідування);

- інших підприємств, закладів та установ незалежно від форми власності, які надають платні послуги населенню, не пов’язані з охороною здоров’я та життєзабезпеченням.

Дозволяється здійснювати роздрібну торгівлю продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, провадити банківську, страхову та телекомунікаційну діяльність, а також торговельну діяльність і діяльність з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Заборонити з 18 березня заселення громадян в готелі та інші заклади готельного типу.

Скасувати ОСОБИСТИЙ прийом громадян в органах соціального захисту населення райдержадміністрацій, міській раді, сільських радах, в тому числі, надання адміністративних послуг соціального характеру через громадські приймальні, «прозорі офіси», Центри надання адміністративних послуг.

Консультування громадян з усіх питань проводити засобами електронних комунікацій, які виключають безпосередній особистий контакт.

Посилити протиепідемічний режим на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форми власності з проведенням поточних дезінфекційних заходів та запровадженням температурного скринінгу працівників.

Забезпечити організацію позмінної роботи працівників, а за технічної можливості - також роботи в режимі реального часу через Інтернет.

Заборонити з 18 березня 2020 року до скасування заборони:

- проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. 

 - з 12 год. 00 хв. 18 березня - регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському  сполученні (крім перевезення легковими автомобілями на некомерційній основі);

- перевезення понад 10 пасажирів одночасно в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах в режимі маршрутного таксі;

- заїзд на територію автостанцій автобусів, які здійснюють перевезення пасажирів у приміському, міжміському та реалізацію власниками автостанцій квитків автомобільним перевізниками, які виконують такі перевезення. 

Скасувати до особливого розпорядження проведення ОСОБИСТИХ прийомів громадян в усіх органах державної влади та органах місцевого самоврядування.    

Ознайомитись з рішенням районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 17.03.2020 року №8-1 можна за посиланням http://kalynivka-rda.gov.ua/news/last_news/id/4405


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь