Пошук

З метою запобігання поширенню COVID-19 серед населення на території Калинівської міської об’єднаної територіальної громади з 12 березня до 3 квітня введено обмежувальні профілактичні заходи

Дата: 16.03.2020 14:51
Кількість переглядів: 386

Фото без описуФото без опису13 березня на засіданні виконавчого комітету Калинівської міської ради було прийнято рішення №104 «Про додаткові заходи з недопущення поширення на території Калинівської міської об’єднаної територіальної громади випадків захворювання, спричинених новим коронавірусом COVID-19» (ознайомитись з текстом рішення можна на сайті).

З 12 березня в Калинівській міській ОТГ призупинено навчальний процес в усіх закладах загальної середньої, позашкільної та дошкільної освіти, крім дошкільних навчальних закладів №3 та №5, які було визначено черговими закладами, проте, з 13 березня навчання дітей в них також призупинено.

Скасовано особистий прийом громадян в усіх органах державної влади та органах місцевого самоврядування до особливого розпорядження.

Відповідно до вказаного рішення керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності рекомендовано не допускати до роботи працівників з ознаками гострого респіраторного захворювання та запровадити посилений протиепідемічний режим, зокрема, здійснювати щоденний температурний скринінг персоналу, негайно відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань.

У виконавчих органах Калинівської міської ради, комунальних закладах та підприємствах, установах, організаціях забезпечити вологе прибирання з використанням миючих та дезінфекційних засобів, провітрювання приміщень, обробку поверхонь, місць контакту рук громадян (ручки дверей, місця сидіння тощо) спиртовмісними дезінфекційними засобами.

Керівникам залізничного вокзалу та автовокзалу в м. Калинівка в приміщеннях, де перебувають пасажири, забезпечити проведення дезінфекційних заходів.

Рекомендувати суб’єктам господарювання закладів громадського харчування,  ресторанів, кафе і барів, ринків, розважальних комплексів обмежити доступ громадян до вказаних закладів. 

Для постійного моніторингу епідемічної ситуації створено оперативно-мобільну групу з представників міської ради, уповноважених посадових осіб ДСНС, Національної поліції, Держпродспоживслужби.

Наголошуємо на необхідності виконання обмежувальних профілактичних заходів та усвідомлення високого рівня загрози для себе та оточуючих в зв’язку з розповсюдженням коронавірусу.

Будьте відповідальними та бережіть себе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних