Пошук

Вітання працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Дата: 13.03.2020 18:33
Кількість переглядів: 368

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуНапередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення в залі Калинівського технологічного технікуму приймали вітання працівники комунальної сфери Калинівської міської об'єднаної територіальної громади. Вітаючи з професійним святом, міський голова Анатолій Шамалюк щиро подякував всім присутнім за щоденну самовіддану та нелегку працю, високий професіоналізм.

«Саме ви, працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, створюєте комфорт та зручності для мешканців нашої громади, поліпшуєте умови їх побуту. Завдяки вам змінюється наше рідне місто, яке стає чистим, затишним, впорядкованим, освітленим та квітучим. Ви працюєте з людьми і для людей та забезпечуєте нормальну життєдіяльність нашої громади. Попереду у нас дуже багато завдань, але лише спільно з вами, найкращими фахівцями не лише в області, а й в Україні, ми зробимо наше місто ще привабливішим, а життя людей ще комфортнішим. Міцного вам здоров'я, миру, тепла, родинного затишку, благополуччя та вагомих професійних здобутків!» - сказав Анатолій Шамалюк.

За багаторічну плідну працю на користь територіальної громади, сумлінне виконання покладених обов'язків та з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення грамотами Калинівської міської ради, квітами та грошовими винагородами відзначено 24 найкращих працівники КП «Благоустрій міста Калинівка», КП «Житловик» м. Калинівка, КП «Куравський сад», КП «Калинівкаводоканал» та Калинівського технологічного коледжу.

Почесною грамотою Вінницької облдержадміністрації та обласної Ради відзначено Павла Ковтуна – тракториста КП «Благоустрій міста Калинівка» та Миколу Міщенка – газоелектрозварника КП «Житловик» м. Калинівка.

Також найкращих представників галузі відзначено грамотами та грошовими винагородами від народного депутата України Петра Юрчишина.

Свої музичні вітання та гарний настрій дарували всім солісти Калинівського районного будинку культури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь