Пошук

За маленькими перемогами великі досягнення!

Дата: 03.03.2020 16:35
Кількість переглядів: 433

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУ січні-лютому відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад. У 16 предметних олімпіадах взяли участь 50  учнів закладів загальної середньої  освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади, з них 11 школярів стали призерами обласних  учнівських олімпіад з базових дисциплін та зайняли 13 призових місць (перше - одне місце, друге – три місця та третє - дев’ять місць). Це кращі результати, ніж були в минулому році.

Високий рівень знань показали учасники з Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2-гімназії. Учні цього навчального закладу зайняли дев’ять призових місць з наступних предметів: української мови, англійської мови, екології, історії, трудового навчання. Двоє учениць школи зайняли по два місця: Гедз Вікторія (10 клас) з української мови та англійської мови, Горденко Яна (11 клас) з  історії та англійської мови. Тож в активі школи одне перше місце (Богатчук Тарас, 11 клас, з історії), два других місця (Редько Олександр, 11 клас, з трудового навчання, Горденко Яна, 11 клас, з історії)  та шість третіх місць (Гедз Вікторія, 10 клас, з української та англійської мов, Амірова Аміна, 11 клас, та Орлівська Валерія, 10 клас, з екології, Горденко Яна, 11 клас, з англійської мови, Шпак Анастасія, 9 клас, з трудового навчання).

Учні загальноосвітньої школи 1-3 ступенів №1 м. Калинівка здобули два призових місця: третє місце (Маренич Назарій, 11 клас, з географії) та друге місце (Гуменчук Роман, 9 клас, з трудового навчання).

Учні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 м. Калинівка зайняли два третіх призових місця: Шевчук Богдана, 8 клас, з української мови та Габрик Іванна, 9 клас, з математики.

Богатчук Тарас, учень 11 класу Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2-гімназії, проходить відбірково-тренувальні збори для команди, яка братиме участь у ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії, який проходитиме на весняних канікулах в м. Вінниця.

Висловлюємо щиру подяку вчителям закладів загальної середньої освіти Калинівської міської ОТГ за підготовку учнів до обласних олімпіад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь