Пошук

Генеральне прибирання вулиць приватного сектору Калинівки розпочато!

Дата: 03.03.2020 15:01
Кількість переглядів: 439

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуСьогодні в рамках двомісячника благоустрою населених пунктів Калинівської міської ради, який триватиме протягом березня-квітня, здійснено прибирання прилеглих територій садиб приватного сектору по вул. Некрасова в м. Калинівка. До спільних заходів із благоустрою були залучені працівники та техніка КП «Благоустрій міста Калинівка», КП «Житловик» м. Калинівка, за дотриманням порядку слідкували патрульні поліцейські. Попередньо було здійснено профілактичні рейди по вказаній вулиці, після яких порушників правил благоустрою попереджено про усунення ними порушень до 02.03.2020 року включно. Більшість мешканців вул. Некрасова протягом минулого тижня впорядкували прилеглі до будинків і садиб території, зокрема перенесли будівельні матеріали у свої двори, розчистили ділянки від чагарників та сміття. Сьогодні ж комунальники за допомогою спецтехніки допомогли прибрати пісок, відсів, щебінь та каміння тим мешканцям, які не змогли зробити це самостійно. Декілька громадян письмово зобов’язались до кінця дня впорядкувати свої прилеглі території, прибравши з них залишки будівельних матеріалів, інакше їм загрожуватиме адміністративна відповідальність у вигляді штрафу до 1360 грн відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Переважна більшість мешканців вул. Некрасова сприйняли позитивно ініціативу Калинівської міської ради щодо впорядкування прилеглих територій та активно долучились до робіт з благоустрою, адже жити на чистій та затишній вулиці куди приємніше, ніж на велетенському складі будівельних матеріалів.
Найближчими днями заходи з благоустрою будуть проведені по вул. Тімірязєва та пров. Некрасова, а надалі по всіх вулицях приватного сектору м. Калинівка.
Тож просимо кожного мешканця нашої громади не бути байдужим та приєднуватись до спільної справи!
Давайте разом зробимо наше місто чистим, привабливим і комфортним для проживання та відпочинку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь